• Siyaset

MHP'li Adaydan Bisikletli Seçim Çalışması

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Konya Milletvekili Adayı M. Sait Gönen, seçim çalışmalarını düzenlediği bisiklet turu etkinliğiyle gerçekleştirdi.
MHP'li Adaydan Bisikletli Seçim Çalışması
KONYA / İHA - Zafer Meydanı’nda partililerle bir araya gelen MHP Konya Milletvekili Adayı M. Sait Gönen, seçim çalışmalarını kendisine özel olarak hazırlanan üç tekerli bisikletine binip kent turu atarak yaptı.

Kendisi için hazırlanan bisikletini bir süre sonra değiştiren Gönen, Alaaddin Bulvarı’nı partililerle birlikte dolaşarak vatandaşları selamladı. Düzenlenen bisiklet turunu başlangıç noktasında sonlandıran Gönen, turun ardından sohbet ettiği vatandaşlardan 7 Haziran seçimlerinde partisi için destek istedi.

Etkinlik hakkında bilgi veren MHP Konya Milletvekili Adayı M. Sait Gönen, Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu seçimdeki sloganının “Bizimle Yürü Konya” olduğunu söyleyerek, “Biz de Konya’da diyoruz ki dün kiminle yürümüş olursan ol başımızın tacısın diyoruz seçmenimize. Dün Adalet ve Kalkınma Partisi ile yürümüşsündür, Cumhuriyet Halk Partisi ile yürümüşsündür, başka bir partiyle yürümüşsündür ama bugün bizimle yürü Konya diyoruz” dedi.

Şu anda asimetrik bir seçim kampanyasıyla karşı karşıya olduklarını ifade eden Gönen, “Devletin bütün imkanları toplumun üzerine abanmış vaziyette. Bizim zırhlı Mercedeslerimiz yok ama bizim de onlardan daha güçlü imanımız var, inancımız var. Ve diyoruz ki dün kiminle yürümüş olursan ol, bugün bizimle yürü Konya diyoruz” diye konuştu.

Bir sloganlarının daha olduğunu da hatırlanan Gönen, “Sen yürüdükçe o uzaklaşır diyorduk, yürümenin önemini anlatmak için. Bugün de diyoruz ki, yolsuzluğa, yoksulluğa, haksızlığa, adaletsizliğe, adam ayrımcılığına karşı bizimle yürü Konya diyoruz, bizimle yürü Türkiye diyoruz” ifadelerini kullandı.

MHP Konya Milletvekili Adayı M. Sait Gönen, etkinliğin ardından seçim çalışmalarına devam etti.
Yorum Yazın