TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
  • Eğitim

Miniklerin dilekleri üniversitelileri duygulandırdı

Uludağ Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu üyeleri köy okulunu ziyaret etti. Minik öğrencilerin yazarak bir kutuya attığı dilek pusulalarını okuyan üniversiteliler duygulandı.
Miniklerin dilekleri üniversitelileri duygulandırdı
BURSA / İHA - Uludağ Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu üyeleri, AKUT ile bir gün" projesi çerçevesinde Mudanya’nın Çayönü köyünde ilk ve ortaokul öğrencileriyle bir araya geldi. Ziyarette neşeli anlar yaşandı. Üniversiteli AKUT’çular, çocuklarla duvar boyamadan satranca, origamiden balon şekillendirmeye kadar bir çok faaliyet gerçekleştirdi.

UÜ AKUT Öğrenci Topluluğu Başkanı Cihat Sefa Bektaş, "Hepimiz farklı bölümlerde okuyoruz. Arzumuz, minik bedenlerinde kocaman yürekleri olan çocukların yüzündeki o gülümsemeyi görmekti. Bunun için haftalarca çalıştık, yorulduk, ama sonunda çocuklarla buluşunca hepsini unuttuk. Çocuklarla burada çeşitli oyunlar oynadık. Onlar da, biz de çok mutlu bir gün geçirdik. Umarız yarın büyüyüp üniversiteye başladıklarında başka çocukların da güzel günler geçirmesine vesile olurlar. Her yıl yaptığımız bu projede elimizden geleni yapmaya çalıştık. Eğitim süremiz bittiği zaman da bu projeye destek olmayı hiçbir zaman bırakmayacağız. Bu projenin diğer bütün çalışmalara örnek olmasını, herkesin çocukları mutlu etmesini diliyoruz. Bu projeyi gerçekleştirmemizde katkısı olan herkese teşekkürü bir borç biliriz" dedi.

Dileklerini yazarak kutuya atan çocukların dilekleri abilerini duygulandırdı. "AKUT her yere gitsin, yetimleri sevindirsin" ve "Doğum günümün kutlanmasını istiyorum" dilekleri dikkati çekti.
Yorum Yazın