TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.114
  • Altın 2309.788
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Mustafa Uğur, takım olma yolunda iyi bir mesafe kat ettiklerini söyledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Mustafa Uğur, takım olma yolunda iyi bir mesafe kat ettiklerini söyledi.
Mustafa Uğur, takım olma yolunda iyi bir mesafe kat ettiklerini söyledi
MALATYA / İHA - Tecrübeli teknik adam, sezona zamanında başlayamamanın verdiği bir sıkıntı yaşadıklarını kaydederek, "Sezona geç başladık. Öncelikle takımda kalacak futbolcuları belirledik daha sonra da transfer çalışmalarına yoğunlaştık. Bu kapsamda da ilk etap kamp çalışmalarımızı Malatya’da gerçekleştirdik. Verimli bir kamp dönemi geçirdik" dedi.

Bolu Koru Otel’de ikinci etap kamp çalışmalarını sürdürdüklerini anımsatan Uğur, "Bolu Koru Otel’de sürdürdüğümüz kamp çalışmaları kapsamında futbolculara yüklemeler yapıyoruz. Diğer taraftan da oynadığımız hazırlık karşılaşmaları ile oyun sistemimizi belirliyoruz. Yani hem hazırlıklarımızı sürdürüyoruz hem de futbolcularımızın performanslarını yakından görüyoruz. Takıma katılan yeni oyuncularla birlikte takım olma yolunda iyi bir mesafe kat ettik" şeklinde konuştu.

"HEDEFE YÜRÜYECEĞİZ"
Uğur, kamp çalışmaları kapsamında Büyük Ankara Kupası’na da katıldıklarını ifade ederek, "Şekerspor tarafından Merhum Selçuk Yula ve Coşkun Özarı anısına düzenlenen ’Büyük Ankara Kupası 1’ turnuvasına katıldık. Turnuvada ciddi bir sınav verdik. Futbolcularımızın performansları bizi son derece memnun etti" diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, ligin başlangıcına kadar hazır hale geleceklerini kaydederek, "Takım olarak hazırlık evresindeyiz. Çalışmalarımız oldukça güzel geçiyor. Yönetimle uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Takımda iyi bir ortam var. Hazırlıklarımız oldukça verimli geçiyor. Ligin başlangıcına kadar hazır hale geleceğiz. Lige iyi bir başlangıç yaparak, hedefimize yürüyeceğiz" dedi.
Yorum Yazın