TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 35.045
  • Altın 2324.552
  • BIST 100 9129.19
  • Ekonomi

Naksan plastik, Fortune 50 listesinde 11 basamak yükseldi

Plastik sektörünün dünyadaki en önemli markalarından biri olan Naksan Plastik, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği Fortune 500de, bir önceki yıla göre 11 basamak birden yükselerek 122. sırada yer aldı.
Naksan plastik, Fortune 50 listesinde 11 basamak yükseldi
Sultan Gedik - GAZİANTEP / İHA - Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği, bu yıl sekizincisi düzenlenen ve net satışların baz alındığı 'Fortune 500 Türkiye' araştırmasında Naksan Plastik A.Ş. 133. sıradan 122. sıraya yükselerek önemli bir başarıya daha imza attı. Geçen yıla oranla 11 basamak yükselen Naksan Plastik, istikrarlı şekilde büyümeye devam ediyor. Üretimine bin metrekarelik alanda başlayıp, bugün 400 bin metrekarelik entegre tesisleriyle plastik sektöründe dünyanın en büyük kuruluşlarından biri olan Naksan yükselişini sürdürmeye devam ediyor.

“YÜKSELİŞİMİZ DEVAM EDECEK”
Konuyla ilgili açıklama yapan Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, “Her geçen yıl üretim kapasitemizi artırarak büyüme hedeflerimize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki yıllarda da sağlıklı büyümemize devam ederek Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları listesindeki tırmanışımıza devam edeceğiz” dedi.

“BAŞARI ODAKLI ÇALIŞIYORUZ”
Naksan’ın başarısının sırrının çalışanlarının gücünden kaynaklandığının altını çizen Osman Nakıboğlu, ekip ruhunun başarılarını etkilediğini, işe para kazanma odaklı değil, başarı odaklı yaklaştıklarını ve dürüstlük ilkesinin şirketleri için çok önemli olduğunu söyledi.

İSO 500, TİM 1000, Fortune 500 gibi ekonominin nabzını tutan her araştırmada Naksan Plastik’in öne çıktığını hatırlatan Nakıboğlu, “Naksan’daki hareketlilik bu araştırmaların sonuçlarına yansıdı. İstanbul Sanayi Odası’nın üretimden satışlar baz alındığı araştırmasında şirketimiz 12 basamak ilerleyerek 90. sıraya yükseldi. TİM 1000‘de ve Fortune 500’de sıçrama yaptığımız araştırma sonuçlarına yansıdı. Naksan bu dinamik ekonomide, yani büyüyen Türkiye ekonomisinde genel ortalamaya göre daha iyi bir performans sergilediği için adım adım yukarıya doğru tırmanıyor. Naksan Plastik olarak bu başarının yetmeyeceğini düşünerek, daha çok yatırım, daha çok ürün, daha çok üretim diyoruz. Biz bu listelerdeki bugünkü yerimize yaptığımız yatırımlarla çok çalışarak ulaştık" dedi.
Yorum Yazın