TİC Holding Header
  • USD 32.372
  • EUR 34.967
  • Altın 2323.91
  • BIST 100 8880.09
  • Ekonomi

Nefes Sakarya projesi teslim ediliyor

Emin Şirketler Grubu’nun Sakarya’da butik bir proje olarak tasarladığı ve son konutlar için satışlarının devam ettiği Nefes Sakarya Temmuz’da sahiplerine teslim edilecek.
Nefes Sakarya projesi teslim ediliyor
Sultan Gedik - İSTANBUL / İHA - Eminevim'in Sakarya’da inşaatına başladığı "Eminevim Nefes" projesinde teslimata sayılı günler kaldı. Temmuz 2015’te teslimatı gerçekleştirilecek olan projede aynı zamanda kalan son konutlar için de satışlar devam ediyor.

Eminevim, faizsiz sistemle satışını yaptığı projelerinden biri olan Eminevim’in Nefes Sakarya'da 5 bin 40 metrekare alana konumlanan ve 7 blokta 2+1 ve 1+1 daire tiplerine sahip olan projede, daireler 47-77 metrekare arasında değişiyor. 87 konuttan oluşan proje İstanbul’un trafiğinden, yoğunluğundan bunalanlara ve tatil için zamanı olmayanlara yılın büyük bir bölümünde tatil imkânı sunuyor.

SATIŞLAR DEVAM EDİYOR
Sakarya’da koruma altındaki bölgede yer alan yaşam alanı Nefes Sakarya, dünyanın ikinci en ince kum tanesine sahip olan Kocaali Plajı’na 150 metre uzaklığında bulunuyor. Nefes Sakarya, yüzde 55’i yeşil alan ve sosyal alana sahip olmakla birlikte ayrıca, açık-kapalı yüzme havuzu, buhar odası, fitness salonu, cafeterya ve dinlenme alanları, çocuk oyun parkı gibi sosyal tesis imkanı sunuyor.

Temmuz 2015’te teslimatı gerçekleştirilecek olan projede kalan çok az sayıdaki son konutun satışı devam ediyor.
Yorum Yazın