TİC Holding Header
  • USD 32.334
  • EUR 35.091
  • Altın 2298.61
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Nevşehir'de esnaflarla Suriyeliler arasında yaşanan gerginlik

Nevşehir’de bir grup esnaf ile Suriyeliler arasında çıkan tartışmada yaralanan 9 kişiden 7’si tedavi gördükleri hastanelerden taburcu edildi. Diğer 2 kişinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Nevşehir'de esnaflarla Suriyeliler arasında yaşanan gerginlik
NEVŞEHİR / İHA - Nevşehir’de Atatürk Bulvarı üzerindeki bir işyerinde Suriye uyruklu kişilerle esnaflar arasında çıkan kavgada yaralanan ve çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan Mustafa B. Ve oğlu Şahin B. ile 7 Suriye uyruklu kişiden kavganın meydana geldiği işyerinin sahibi olan Mustafa B. ve oğlu Şahin B. ile 5 Suriye uyruklu tedavileri tamamlanarak taburcu edildi. Yaralı 2 Suriye uyruklu kişinin ise tedavilerinin sürdüğü ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

KAVGANIN NEDENİ KONTÖR
Bu arada Suriye uyruklu kişilerle esnaflar arasında çıkan kavganın nedeni de belli oldu. İddialara göre, öğle saatlerinde Mustafa B. isimli esnafa ait işyerine gelen 2 Suriye uyruklu erkek şahıs burada cep telefonları için kontör yükletti.

Daha sonra işyerinden ayrılan Suriyeliler bir müddet sonra yeniden işyerine gelerek kontörlerinin yüklenmediğini söyledi. Bunun üzerine Suriyeler ile işyeri sahibi tartışmaya başladı. Tartışmaya bir süre sonra işyeri sahibinin oğlu Şahin B. de katıldı ve tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada her iki grupta birbirlerine sopa ve bıçakla saldırırken daha sonra kavgaya komşu esnaf ve oradan geçen Suriyeli gençlerde katıldı. Olayda işyeri sahibi, oğlu ve 7 Suriyeli yaralandı.
Yorum Yazın