TİC Holding Header
  • USD 32.329
  • EUR 35.157
  • Altın 2302.146
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Nurettin Özdemir, Hvac Portal, geleceğin dünyasına atılmış bir adımdır

Hvac Portal kurucu Genel Müdürü Nurettin Özdemir, Hvac Portal; geleceğin dünyasına atılmış bir adımdır dedi.
Nurettin Özdemir, Hvac Portal, geleceğin dünyasına atılmış bir adımdır
İSTANBUL / İHA - Özdemir yaptığı açıklamada, “Hvac Portal; geleceğin dünyasına atılmış bir adımdır. Dünya küçüldükçe erişimin de bir o kadar hızlandığını hepimiz biliyoruz. Firmalar; kurumsal tanıtımları, ürün tanıtımları, ilişki geliştirmek gibi faaliyetler için ciddi bütçeler ayırmaktalar. Her firma kendi mecrasını, kendi donanımı ve bilgileriyle seçiyor. Kimi firmalar, tercihleriyle doğru reklam mecraları bulabiliyorken bazılarının o kadar şansı olamayabiliyor. Şu ana kadar tanımlanan en iyi ve en konsantre reklam-tanıtım alanı, sektörel mecmualardır. Yıllık on binlerce lira reklam bütçesi ayırmaktayız. Bize geri dönüşlerini ise sadece reklamı gören firmanın bize dönüş yapması halinde görebiliyoruz, dolayısıyla yeterince ölçemiyoruz ancak bir katkısını da peşinen kabul ediyoruz. Bunların dışında bir sürü reklam mecrası bulabiliriz, lakin bunların hepsine tonlarca para ödemek zorundayız” dedi.

Yeni çağda iletişimdeki en büyük payı, internet ağlarının aldığını belirten Özdemir, şunları kaydetti:
“İnternet teknik ve teknolojileri küresel iletişime yeni bir boyut eklemektedir. Hem çok daha fazla insana çok hızlı ulaşabiliyoruz, hem de sektörlerdeki ve dünyadaki gelişimleri çok daha hızlı izleyebiliyoruz. Bizlerin günlük hayatımızdaki internetin kapladığı alan arttıkça, ürünlerimizi ve firmamızı da tanıtacağımız yeni mecraların burası olduğunu bir kez daha öğrenmiş oluyoruz. Hvac portal, bütün üyelerinin firmalarını ürünlerini ücretsiz olarak tanıtırken, üyelerimizin de dünyadaki değişik ürünlerden haberdar olmasını sağlayacak bir erişim sitesidir. İstediğiniz her türlü ürüne ulaşabileceğiniz gibi, herkese de kendi ürünlerinizi anlatabileceksiniz, sanal erişimde tıklanma seviyesi yüksek olduğundan herhangi bir arama esnasında öncelikli sıralara erişebileceksiniz. Üyelerine sağladığı bu olanak sistemin sürekli büyümesini sağlarken, kendi (Üyelerin) web sitelerinin de ziyaret sayısını artırmaktadır.

Hvacportal ile yapabilecekleriniz kısaca; sizi takip etmesini istediğiniz firma veya kişileri ekleyebilirsiniz. Ürünlerini veya faaliyetlerini takip etmek istediğiniz firma veya kişileri takip edebilirsiniz. Bütün ürünlerinizi binlerce kişinin görmesini sağlayabilirsiniz. Personel ihtiyacınıza dönük bilgilendirmeleri paylaşabilirsiniz. Firma haberlerinizi sektörle paylaşabilir ve herkesin haberdar olmasını sağlayabilirsiniz. Ürün kataloglarınızı PDF olarak yayınlayabilirsiniz.

Firmanızın tanıtım filmini yayınlayabilirsiniz. Makale veya yazılarınızı paylaşabilirsiniz. Basın bültenlerinizi veya duyurularınızı sektöre eriştirebilirsiniz. Uluslararası firmaların sizi kolayca bulmasını sağlayabilirsiniz. Çalışmak istediğiniz firmalara mesaj gönderebilir ve ilişki başlatabilirsiniz. Bütün sektöre toplu mail atabilirsiniz. Satın almak istediğiniz mal veya hizmeti, satın alma asistanınızla kolayca halledebilirsiniz. Banner yayınlamak, ulusal ve uluslararası yüz binlerce kişiye mailing yapmak.”
Yorum Yazın