TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.129
  • Altın 2306.832
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Öğretmenler Sevcan Orhan konseriyle coştu

Beylikdüzü’nde görev yapan 3 bine yakın öğretmen ve ailesi 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinde buluştu. Gecede sanatçı Sevcan Orhan’ın seslendirdiği şarkılarla coşan öğretmenler, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla birlikte halay çekti.
Öğretmenler Sevcan Orhan konseriyle coştu
İSTANBUL / İHA - Beylikdüzü Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenler için bir gece düzenledi.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen geceye 3 bine yakın öğretmen ve aileleri katıldı. Etkinliğe ev sahipliği yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, programa katılan konukları kapıda karşıladı. Geceye katılan Türk Halk Müziği Sanatçısı Sevcan Orhan ise seslendirdiği türküler ile bazen duygusal, bazen de keyifli dakikalar yaşatırken, hareketli parçalara ayak uyduran Başkan İmamoğlu da öğretmenlerle birlikte halay çekti.
Şarkıların ritimlerine kapılan öğretmenler gece boyunca şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendi.

“ÖĞRETMENLERİ BİR GÜN HATIRLAMAK YETERLİ DEĞİL”
Öğretmenlerin yalnızca 24 Kasım’da değil her gün hatırlanması gerektiğini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Gördüğünüz gibi koca bir salonda 3 bine yakın hatta 3 bini aşkın öğretmenimizle hatta aileleri ile beraber bu akşam coşkulu bir kutlama yapıyoruz. Tabi ki bir gün öğretmenleri hatırlamak çokta yeterli değil. Eğitimin genel anlamdaki sorunlarını biliyoruz. Hele bir de bizim gibi çok hızlı büyüyen kentlerde Beylikdüzü, İstanbul gibi. Örneğin, biz de senede 10 ile 15 bin arası nüfus artışı yaşıyoruz. Bu da demek ki senede 5 ile 6 arasında okulun bu kente katılması. O anlamda da kadrolarının yetişmiş olması ve organize olması gerekmektedir” dedi.

“EĞİTİMİN VE EĞİTİMCİNİN YANINDA OLACAĞIZ”
Beylikdüzü Belediyesi olarak eğitimcilerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini vurgulayan Başkan İmamoğlu, “Biliyoruz ki eğer çok iyi bir geleceğe sahip olacaksak bunun geçtiği yol eğitim ve okullarımız. Bunun da mimarı eğitimciler. O zaman üzerimize düşen görevi yapacağız. Bu akşam öğretmenlerimizle Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda biraradayız. 24 Kasım Öğretmenler Günü’müz kutlu olsun. Umarım onların umut ettiği umut ortamında, çağdaş ortamında maddi manevi hiçbir şekilde sıkıntı yaşamadıkları bir ortamda görevlerine yardımcı olmak görevlerine yardımcı olmak hedefimiz olacaktır” diye konuştu.

Öte yandan, geceye katılan öğretmenlerden Çiğdem Taşlıdan ve Zeynep Durgun’da meslektaşlarının öğretmenler gününü kutladıklarını belirterek, Beylikdüzü Belediyesi’ne geceden dolayı teşekkür ettiklerini söyledi.
Yorum Yazın