TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 34.98
  • Altın 2323.637
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Olay evlilik tek celsede bitti

Ali Taran’la Ayşe Özyılmazel’in olay evliliği jet hızıyla bitti. Boşanma dilekçesi verildikten bir gün sonra boşanan çift, birbirlerinden herhangi bir talepte bulunmadı.
Olay evlilik tek celsede bitti
CRA -

Geçtiğimiz yılın temmuz ayında sürpriz şekilde nikâh masasına oturan gazeteci-şarkıcı Ayşe Özyılmazel ile reklamcı Ali Taran’ın olay evliliği dün resmen sona erdi. Önceki gün avukatı Hasan Demirel aracılığıyla Bakırköy 2. Aile Mahkemesi’ne başvuran Ayşe Özyılmazel, jet hızıyla boşandı. Dün saat 10.00’da görülen duruşmaya Taran ile Özyılmazel katılmazken, her iki tarafı da avukatları temsil etti.

ALİ TARAN DA BOŞANMAK İSTEDİ
Duruşmada söz alan Özyılmazel’in avukatı Hasan Demirel, boşanmaya karar verilmesini talep etti. Demirel’in ardından söz alan Ali Taran’ın avukatı, müvekkilinin de boşanmak istediğini belirten bir dilekçe sundu. Bunun üzerine hakim Emin Arıcı, “şiddetli geçimsizlik sonucu evliliğin temelden sarsıldığını” belirterek çifti tek celsede boşadı. Hasan Demirel, duruşmanın ardından yaptığı açıklamada, tarafların evliliklerinin bir yılı doldurmadığını belirterek, müvekkilinin maddi ya da manevi bir talebi olmadığını, duruşmada bir kişinin tanık olarak dinlendiğini ve boşanma kararı verildiğini kaydetti.

ÇOK DA ÖNEMLİ DEĞİL
Ali Taran, boşanmadan bir gün önce İstinye Park’ta görüntülendi. Arkadaşlarıyla yemek yiyen ünlü reklamcı, muhabirlerin “Eşinizle boşanıyor musunuz?” sorusuna ilginç bir yanıt verdi: “Aramız limoni. Daha hiçbir şey belli değil. Sorunlarımızı çözmeye çalışıyoruz. Ama üzülmüyorum. Çok da önemli değil.” Ayşe Özyılmazel de boşanmanın ardından Twitter’ından kendisine iyi dileklerde bulunan takipçilerine “Hayırlısı olsun inşallah” diye karşılık verdi. (Kelebek)

 

Yorum Yazın