TİC Holding Header
  • USD 32.345
  • EUR 35.117
  • Altın 2306.02
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Ölen bebeği kutu içinde morga götürdü

Mersin’de üçüzlere hamile olan bir kadın, sancıları tutunca çocuklardan birini evde, diğer 2’sini hastanede dünyaya getirdi.
Ölen bebeği kutu içinde morga götürdü
CRA - MERSİN / İHA - Evde dünyaya gelen ve hayatını kaybeden bebek, babası tarafından bir kutuya konularak hastane morguna götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Mersin’in Toroslar ilçesinde ikamet eden Ömür Erciyes, 5,5 aylık hamile olmasına rağmen dün akşam saatlerinde sancılandı. Sancılarının artması üzerine ilaç içip evde beklemeye devam eden Erciyes, sancılarının iyice artmasının ardından bir kız bebeği evde dünyaya getirdi. Bunun üzerine eşi Taner Erciyes tarafından hastaneye götürülen Ömür Erciyes, burada 1 kız ve 1 erkek bebek dünyaya getirdi. Evde doğan kız bebek doğumdan kısa bir süre sonra ölürken, hastanede dünyaya gelen çocuklar ise kuvöze konuldu.

Sabah saatlerinde Tamer Erciyes, ölen bebeğinin cenazesini önce beyaz bir beze sardı sonra kutuya koydu. Kızının cansız bedeninin bulunduğu kutuyu otomobilinin bagajına koyan Erciyes, ölüm raporu almak için Çağdaşkent Aile Hekimliği’ne gitti. Doktorların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri durumu inceledi. Polislerin incelenmesinin ardından ölen bebeğin cenazesi yine babası tarafından kutuda otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna götürüldü.

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.
Yorum Yazın