TİC Holding Header
  • USD 32.346
  • EUR 35.132
  • Altın 2306.967
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Ordu teröre hassas

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, bir süre önce Giresun’da meydana gelen 2 terör eylemi sebebiyle Ordu’daki vatandaşların da hassas olduğunu belirterek, Vatandaş nerede bir yabancı görse, nerede ters giden bir durum görse hemen ihbar ediyor dedi.
Ordu teröre hassas
Ali Sürüm - ORDU / İHA - Geçmişte Ordu sınırları içerisinde yaşanan bazı terör eylemleri sebebiyle vatandaşların terör ve teröriste karşı hassas olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, “Son dönemde Ordu’da herhangi bir terör hareketi görülmedi.

Ancak vatandaşımız geçmişte buralarda bir terör acısı yaşadığı için tedirginlik ve hassasiyet var. Polisimiz ve Jandarma gelen her türlü ihbarı anında değerlendiriyor” diye konuştu.

“İHBARLAR YANLIŞ ÇIKIYOR”
Vatandaşların nerede bir yabancı göre, nerede ters giden bir durum fark etse hemen güvenlik güçlerine ihbar ettiğini dile getiren Vali Balkanlıoğlu, “Vatandaş nerede bir yabancı görse bize terörist gördüm diye şikayet ediyor.

Bizde hemen ilgileniyoruz. Ancak bazı ihbarlarda görülen yabancıların kimisi madenci çıktı, kimisi avcı çıktı, kimi fındık bahçelerinde başaklama yapan kişi çıktı. Bütün bunlara rağmen biz her türlü ihbarı ciddiye alıyoruz ve değerlendiriyoruz. Ordu halkı bizlerle, güvenlik güçleriyle olduğu sürece Ordu’ya terör ve terörist giremeyecektir. Girse bile anında yakalanıp yasal cezası kendisine verilecek durumdadır” açıklamasında bulundu.
Yorum Yazın