TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 35.032
  • Altın 2323.877
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Orduspor küme düştü

PTT 1. Lig’in 29. hafta maçında Orduspor’u yenen Bucaspor, ligde kalma adına önemli bir galibiyet aldı. Orduspor ise aldığı bu galibiyetle küme düşmeyi matematiksel olarak garantiledi.
Orduspor küme düştü
İHA - Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bucaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, ligin son haftalarının zorlu geçeceğini bildiklerini söyledi.

Orduspor maçının kağıt üzerinde kolay göründüğünü söyleyen Eriş, “Sahada her şeyini vermeye hazır pırıl pırıl çocuklarla mücadele ettik. Yakaladığımız fırsatları değerlendirsek çok farklı bir skor olabilirdi. Bu oyun, son derece başarılı bir performansın habercisiydi. Maruz kaldığımız penaltı pozisyonu gol olsa galibiyet için can havliyle uğraşacaktık” dedi.

Orduspor’un kendi sahasında kolay gol yiyen ama deplasmanda zor gol yiyen bir takım olduğunu anlatan tecrübeli hoca, “Biz bunların hepsini hesapladık. Oyuncularımızın biraz yüzü güldü. Verilen tüm desteğe teşekkür ediyorum. Umarım sezon bitiminde istediğimiz puanları alırız ve Bucasporumuzun ligde kalma mücadelesini tamamlamış oluruz” ifadelerini kullandı.

ORDUSPOR CEPHESİ
Ligden düştükleri için üzgün olduklarını söyleyen Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, “Oyuna ilk 10 dakika Bucaspor baskısıyla başladık. Bu baskıyı atlattıktan sonra oyundaki dengeyi sağladık. 25. dakikadan sonra oyun üstünlüğünü de ele geçirdik ama rakip bulduğu golle öne geçti. İkinci yarıya yine rakip baskılı başladı ama o baskıyı kırdık. Penaltıyı golle sonuçlandırabilseydik bugün burada mağlup olmadan ayrılabilirdik” dedi.

Bucaspor maçından almayı umdukları galibiyetin kendilerine direnç sağlayacak olduğunu da ifade eden Özcan, “Bizim için bir direnişin başlangıcı olacaktı. Oyuncularım büyük bir özveriyle cesurca oynadılar. Büyük bir mesafe kat ettiler. Ligde de direnen ve başa baş mücadele eden bir takım vardı. Biz kaybederken, kazananlar sayfasındaydık. Kaybettiğimiz için üzgünüz ama birçok şeyi kazandığımızı biliyorum” diye konuştu.
Yorum Yazın