TİC Holding Header
  • USD 32.329
  • EUR 35.157
  • Altın 2302.146
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Otobüs faciasında ölenleri yakınları cenazeleri alamamaktan yakındı

İstanbul’da otobüs faciasında hayatını kaybedenlerin yakınları, cenazelerini alamamaktan yakınarak, ölen ölmüş en azından bizim cenazemizi kemiğiyle alalım. Bu olay uzun sürerse üzülürüz dedi.
Otobüs faciasında ölenleri yakınları cenazeleri alamamaktan yakındı
İSTANBUL / İHA – Ümraniye'de dün yaşanan otobüs yangınında hayatını kaybeden 4 kişinin cenazesi kimlik tespitinden sonra Adli Tıp Kurumu’na getirildi. Aile yakınları da uzun süre cenazelerin Adli Tıp Kurumu’na gelmesini bekledi. Cenazelerini alamadıklarından yakınan Tevrat Barışık’ın yakını Kemal Barışık, “Savcı bu sabah saat 09.30 civarlarında geldi. Hatta bize dediler ki perşembe ya da cuma günü cenazelerinizi alırsınız. Bizde tepkimizi gösterdik. Ölen ölmüş en azından bizim cenazemizi kemiğiyle alalım. Biz gördük cenazeleri kömür gibi simsiyah gibi maalesef yanmışlar. Bu olay bir hafta ya da daha uzun sürerse üzüleceğiz” dedi.

Tevrat Barışık’ın bir başka yakını Tekin Barışık ise, "Kaynanasının mezarını ziyaret etmiş. Dönüşte de otobüse binmiş ve bu kaza gerçekleşmiş. İnşallah adli tıptaki işlemler uzun sürmez” diye konuştu.
Yorum Yazın