TİC Holding Header
  • USD 32.378
  • EUR 35.034
  • Altın 2324.822
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Otomobil kanala uçtu, 1 ölü, 3 yaralı

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil su kanalı uçtu. Kazada bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
Otomobil kanala uçtu, 1 ölü, 3 yaralı
TEKİRDAĞ / İHA - Edinilen bilgiye göre kaza, Çorlu Tekirdağ yolu üzerinde meydana geldi. Arkadaşları ile birlikte gezmeye çıkan Özkan Can idaresindeki 59 TL 074 plakalı otomobil gece arkadaşları Kumbağ’da gezdikten sonra Çorlu’ya doğru yola çıktı. Can Tekirdağ Çorlu yoluna geldiği sırada aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu yolun sağındaki su kanalının duvarına çarptı.

6 SAAT SONRA BULUNDU
Kaza sonrasında sürücü Özkan Can yaralı olarak yola çıktı. Olayı gören bir vatandaş hemen ambulansa haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Can’ı alarak Çorlu Devlet Hastanesine getirdi. Burada kendisinin dövüldüğünü belirten Can, yaklaşık iki saat sonra hastane polisine kaza yaptığını ama aracın tam nerede olduğunu bilmediğini söyledi.

Bunun üzerine jandarma ekipleri Can'ın tarifleri üzerine kaza yerini aramaya başladı. Kaza yerine bulduğunda araç içinde 3 kişinin daha olduğunu görünce ambulansa haber verdi. Gelen sağlık ekipleri Aycan Samancı'nın (20) hayatını kaybettiğini belirlerken, Mehmet Can Yavaş ve Abdullah Erdoğan yaralı oldukları için Tekirdağ Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Kaza sonrasında olay yerine gelen Aycan Samancı’nın babası Nedim Samancı, gözyaşlarına hakim olamadı. Burada “yandım ben. Canım oğlum bu muydu bana bayram hediyen?” diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Aycan Samancı’nın cesedi Çorlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.
Yorum Yazın