TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.148
  • Altın 2294.309
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Polisi darp edip, beylik tabancasını gasp etti iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı

Eskişehir’de çıkan kavga sonucunda polis memurunu darp ettikten sonra silahını gasp ederek kaçtıkları iddia edilen iki şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Polisi darp edip, beylik tabancasını gasp etti iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı
ESKİŞEHİR / İHA - Alınan bilgiye göre, Sıhhiye Meydanı yakınlarında bulunan bir kuruluşta güvenlik görevlisi olarak görev yaptığını öğrenilen arkadaşının yanına giden Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesine bağlı olarak görev yapan polis memuru F.A.E. (27), ile arkadaşının sohbet ettiği ileri sürülen T.U. (25), G.T.(26) arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı.

Çıkan tartışmanın kısa sürede büyümesiyle T.U. ile G.T. polis memuru F.A.E’yi darp etmeye başladı. Kavga sırasında T.U. elindeki bıçak ile polis memurunun kafasına vurdu. Bıçak darbesiyle yaralanan polis memuru yere yığıldı. Şüpheliler, görevinden izinli olduğu öğrenilen F.A.E’nin beylik tabancasını alarak kaçtı. Bu sırada F.A.E’nin yanında bulunan arkadaşı durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerinde kısa sürede çok sayıda polis ekibi yönlendirildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri meslektaşlarının silahını alarak kaçan şüphelileri yakalama çalışması başlattı. Başlatılan çalışmalar neticesinde iki şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde sağlık raporları alınan T.U., ile G.T., daha sonra ifadeleri alınmak üzere Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Bu sırada sağlık ekipleri tarafından Eskişehir Devlet Hastanesine getirilen polis memuru tedavi altına alındı. Kafasından yaralı olan F.A.E.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili incelemenin başladığını belirtti.
Yorum Yazın