TİC Holding Header
  • USD 32.354
  • EUR 35.154
  • Altın 2307.984
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Rektöre twitter fenomeni ödülü

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Kulüplerinin ortaklaşa düzenlediği programda SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a Yılın Twitter Fenomeni ödülü verildi. Ödülü alan Elmas, Öğrenciler neredeyse bizlerde onlarla birlikte oradayız.'Twitter da dahil' dedi.
Rektöre twitter fenomeni ödülü
İHA - Sosyobyte Digital Agency, Sakarya Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Sakarya Üniversitesi Üretim Araştırmaları Topluluğu ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Topluluğunun katkılarıyla #finallerdenönce programı Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa konuşmacı olarak Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Vine Fenomenleri Bilal Hancı, Adamın Tillahı, Şahangiller konuşmacı olarak katıldı.

Moderatörlüğünü Safa Polat’ın yaptığı programda, Vine fenomenleri öğrencileri bol bol güldürdü. Öğrencilerin sorularını cevaplayan, Prof. Dr. Muzaffer Elmas ise Twitter fenomeni olarak hesabı ile ilgili açıklamalarda bulundu, hakkında çıkan haberlere yanıt verdi. Elmas, “Bir rektör olarak üniversite öğrencileri neredeyse bizde onlarla birlikteyiz. Twitterda buna dahil. Sosyal medya üzerinden öğrencilerimizin isteklerini görüyor, onların taleplerini alıyoruz. Bu son derece önemli bir ortam. Twitter üzerinden öğrencilerimiz ile şakalaşmakta yine güzel bir şey. Neticede biz yöneticiler olarak öğrencilerimiz ile aynı dili konuşabiliriz” dedi.

Rektör Elmas’ın konuşmasının ardından Mustafa Çakmak, 2014 yılının Sakarya Twitter Fenomeni ödülünü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a verdi. Programda öğrencilere özel hazırlanan ödüllü yarışmalar ve çekilişlerle hediyeler verildi.
Twitter fenomenleri öğrencilerin sorularını cevaplandırırken Bilal Hancı’nın canlı sahne performansı ile seslendirdiği Karadeniz Türküleri uzun süre alkışlandı.
Yorum Yazın