TİC Holding Header
  • USD 32.318
  • EUR 35.121
  • Altın 2292.771
  • BIST 100 8880.09
  • Rüya Tabirleri

Rüyada giysi görmek

Rüyada giysi görmek, tek şekilde tabir edilmez, kıyafetin çeşidine ve durumuna bağlı olarak iki temel anlama gelir ve buna uygun şekilde yorumlanır.
Rüyada giysi görmek
Güzel ve yeni giysiler görmek, sağlıklı, neşeli, mutlu ve huzurlu olmaya, rahat, lüks ve konforlu bir hayat sürmeye işaret eder. Fakat bunun tam tersi şekilde yani çirkin ve yıpranmış giysiler görmek, şanssızlık, uğursuzluk, hastalık, fakirlik ve mutsuzluk olarak değerlendirilir.

Rüyada giysi mağazası görmek, bolluk, bereket, ziyadesiyle rızık ve nimet anlamına gelir. Rüya sahibinin kazancının önemli oranda artacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, imkânlarının da genişleyeceğine tabir edilir.

Rüyada giysi verdiğini gören kişinin maddi sıkıntıları biter, kişi bolluğa kavuşur, ekmeksiz, aşsız ve parasız geçirdiği günlerin doyasına acısını çıkaracak kadar kazanca sahip olması anlamına gelir.

Rüyada giysi almak, rüya sahibinin yanlış yollara sapacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine yani kısacası ekmeğine leke süreceğine işaret eder.

Rüyada giyişi toplamak, rüya sahibinin dünyadan göçüp gittiğinde çocuklarına ve torunlarına bir dikili ağaç bırakma düşüncesi nedeniyle karlı yatırımlar yapmak istediğine bu nedenle de kafasına koyduğu kazançlı işi yapabilmesi için sermaye biriktirdiğine tabir edilir.

Rüyasında giyişi sattığını gören kişi takas usulü ile kendisinin karlı olacağı bir alış veriş yapacak ya da bir koyduğu işten iki kazanarak daha fazla gelir elde edecek demektir.

Rüyada giyişi dolabı görmek, statü değiştirmeye, iş hayatında merdiven atlamaya, itibar ve ün kazanmaya, ticaretten hayır görmeye ve hatırı sayılır oradan para kazanmaya delalet eder.
 
Yorum Yazın