TİC Holding Header
  • USD 32.332
  • EUR 35.072
  • Altın 2295.904
  • BIST 100 8880.09
  • Rüya Tabirleri

Rüyada iş görmek

Rüyada is görmek,rüya sahibinin üzüleceği, sıkıntıya düşeceği ve düşünceye dalacağı anlamına gelir.
Rüyada iş görmek
Hayırlara alamet etmez ve kişinin pek çok aksilikle karşılaşacağı şeklinde yorumlanır. Zorlukların baş göstereceği, rüya sahibinin içinden çıkamayacağı işlere gireceği, altından kalkamayacağı sorumluluklar alacağı ve bu nedenle de tüm huzurunun kaçacağı olaylar yaşayacağı ile değerlendirilir. Kazancın, ekmeğin ve verimin kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kurum görmek, hayırlara yorulur. Rüya sahibinin işlerinin önemli oranda açılacağına, ticaretinin hızlanacağına, müşterilerinin çoğalacağına alamet eder. Kişi, maddi anlamda gittikçe güçlenecek, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacak demektir.

Rüyada soba yakmak, rüyayı gören kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine rivayet edilir. Gelecek adına şimdiden hayırlı adımlar atmaya ve karşılığını almaya delalet eder.

Rüyada baca görmek, rüya sahibinin maddi anlamda rahata kavuşacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine ve bu sayede kazancının da artacağına işaret eder. Kısmet almaya ve ticaretle ilgili hayallerini gerçekleştirmek için fırsatlar bulmaya alamet eder.

Rüyada kömür görmek, makbul olmayan mala ve alın teri akıtılmadan, hileyle, fesatla ve günahla kazanılmış paraya tabir edilir. Başkalarına haksızlık ederek, onların rızkına mani olarak ve kirli yollara girerek zenginlik sağlayan bir kişinin varlığına işaret eder.

Rüyada kül görmek, iyi değildir. Meşakkate düşmeye ve çile çekmeye rivayet edilir. Rüyayı gören kişinin boş işlere ümit bağlayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada odun görmek, dedikoducu, art niyetli, fesat, fırsatçı ve çıkarcı bir kişinin varlığı ile açıklanır.
 
Yorum Yazın