TİC Holding Header
  • USD 32.332
  • EUR 35.072
  • Altın 2295.904
  • BIST 100 8880.09
  • Rüya Tabirleri

Rüyada kaplan görmek

Rüyada kaplan görmek kin ve nefretini açıkça belli eden kişiye ve işçisine acımayan bir patrona delalet eder.
Rüyada kaplan görmek
Rüyada görülen kaplan genellikle burnu havada, kendini herkesten üstün gören, başkalarını hor gören kişiye delalet ederken aynı zamanda kaplan iri yarı, cüssesi ve kilosu yerinde ve zengin bir erkeğe yorulur. Rüyada kaplan görmek kişinin hatalarından ve günahlarından ders çıkarıp ruhunu kötülüklerden arındırmak için Allah katında tövbe etmesine işaret ederken çok bilgili ve entelektüel bir kimseye de delalet eder.

Rüyada kaplan eti yemek kişinin bolluk ve berekete kavuşacağına, mülkiyetinin de artacağına delalet eder. Rüyada kaplan sütü görmek insanların şerrine uğramaktan korkmaya ama bu nihayetinde bu korkuyla baş etmeye, kaplanın tüyünü görmek de rakipten kazanç ya da mal elde etmeye delalet eder. Bir kişi eğer rüyasında kaplana bindiğini görürse ömrünü krallar gibi güzel ve rahat geçirecek demektir. Rüya Tabirleri olarak diğer benzer yorumlara da bakmanızı tavsiye ederiz.

Rüyada kaplan öldürdüğün görmek hayırlıdır. Rüya sahibi kendisi için öyle hayırlı ve iyi bir iş yapacaktır ki çevresinde onu çekemeyen ve kıskanan arkasından da sürekli gıybet eden kişiler hasedinden ölecek demektir.

Rüyada kendisine bir kaplanın saldırdığını gören kişinin hayatında hayırlı şeyler olacak demektir. Kişi iş hayatında büyük bir başarı göstererek terfi alacak demektir.

Rüyada kaplanı tutmak suretiyle onu sevmek, rüya sahibinin tüm rakiplerine ve hasımlarına karşı galip gelmesine delalet eder.

Rüyada kaplan avladığını gören kişi hile ile iş yapan bir kimse üzerinden kendine çıkar ya da kar sağlayacak demektir.

Rüyada evin içinde bir kaplan görmek iyi değildir. Rüya sahibinin evine güçlü bir düşmanın saldıracağına delalet eder.

Rüyada yetişkin kaplan sevmek, ikna edilmesi zor, katı, sert mizaçlı, kendisinden korkulan bir kimseye karşı büyük bir adım atarak, o kimsenin anlayacağı şekilde konuşmaya ve onu kazanmayı başarmaya yorulur. Rüyada yavru kaplan sevmek, hayat ve iş konusunda tecrübesiz bir kimseyi eğitmeye, ona yol göstermeye, hayatı öğretmeye ve onu gelecekte lider, başkan, yönetici, siyasetçi ya da patron olabileceği vasıflarla donatmaya işaret eder. Rüyada Sibirya kaplanı sevmek, ticaret konusunda daha dirayetli, soğukkanlı ve sabırlı bir kimseyle bir araya gelmeye, onunla ortaklık kurmaya ve onun öncülüğü sayesinde rakiplere karşı büyük zaferler elde etmeye delalet eder.

Rüyada yeni doğmuş bebek kaplan beslediğini görmek, bir emelini gerçekleştirmek için zor bir yola başkoymaya, onu başarmak için azmetmeye ve çevredekilerden gelen cesaret ve umut kırıcı hiç bir söze kulak asmamaya yorulur. Rüyada hasta kaplan beslediğini görmek, kimselerin önemsemediği, görmezden gelinen bir meseleye insani sorumluluk duyarak ve onu görev bilerek el atmak bu sayede insanlara ders verecek ve ibret olacak nitelikte bir iş yapmak anlamına gelir. Rüyada vurulmuş yaralı bir kaplan beslediğini görmek, büyük bir sevap işlemek, çok dua almak ve minnet duyulan kimse olmak demektir.
 
Yorum Yazın