TİC Holding Header
  • USD 32.563
  • EUR 35.138
  • Altın 2320.624
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Şahin'den gurbetçilere çağrı

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, yurtdışından gelen vatandaşların oylarını Eskişehir’de kullanabileceklerini, bunun için cuma günü otobüsler kaldıracaklarını bildirdi.
Şahin'den gurbetçilere çağrı
BURSA / İHA - İnegöl Posof Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Şahin, “Yurtdışından gelip de oy kullanmayanlar var. Onların oy kullanma yeri Eskişehir.

Cuma sabahı partimizin önünden kalkacak otobüslerle oy kullanmak isteyenler Eskişehir’e götürülecek. Vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Hemşerilerimiz bunu değerlendirirse, gidip vatandaşlık görevini yerine getirmiş olurlar. Bu arada dernek eski Başkanımız Osman Özütürk’ü de rahmetle anıyoruz. Alan da, veren de Allah” dedi.

Demokrasinin olmazsa olmazının sandık ve siyasi partiler olduğuna dikkat çeken Şahin, “Üç mahalli, üç genel seçim, referandum, cumhurbaşkanlığı seçiminde destek verdiniz. Siyasi bir aileden geldiğimiz için de siyaseten Türkiye’de yaşanan olayları hafızamızda diri tutuyoruz. Hem ders alıyor, hem de geleceğe yönelik planlarımızı yapıyoruz. Aziz milletimiz bize yüzde 47 oy verdi. Cumhurbaşkanlığı seçimleri her dönemde Türkiye’de kriz içinde geçmiştir. Bu millet omzu kalabalıklarla idare edilir duruma getirilmişti. Sivil inisiyatif ilk kez Özal döneminde ortaya çıktı.

Şimdi böyle bir eski Türkiye anlayışından yepyeni bir Türkiye anlayışına yelken açtık. Siyasetin bütün kurumlarda idareye hakim olduğu ve sandıkta hesaplaşmanın, tercihin yapıldığı günler. İşte demokrasi budur. AK Parti olarak biz istikrar, güven, huzur partisiyiz. Şu anda karşımızda bütün partiler gruplaşmış durumda. Biz nereden geldik, nereye gidiyoruz, bunları bilmemiz gerekiyor. 2001 yılında koalisyonla idare edilen hükümetle bir başbakan ile cumhurbaşkanı arasındaki hilafta her şey birbirine karışmıştı” diye konuştu.
Yorum Yazın