TİC Holding Header
  • USD 32.354
  • EUR 35.154
  • Altın 2307.984
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Sahte çeklerle 550 bin TL'lik vurgun yapan şahıslar yakalandı

Türkiye'nin birçok ilinde sahte çekler düzenleyip 550 bin TL'lik vurgun yapan iki şahıs, Bolu polisinin düzenlediği operasyonla suçüstü yakalandı.
Sahte çeklerle 550 bin TL'lik vurgun yapan şahıslar yakalandı
BOLU / İHA - Daha önce Türkiye'nin bir çok ilinde dolandırıcılık kaydı bulunan iki kişi, Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, N.Ö. ve S.C., adlı iki kişi, sahte çekler düzenleyip ticaret yapmaya başladı. Düzenledikleri çekler ile büyükbaş hayvan, otomobil, zirai ürün ve iş makinesi gibi birçok ürününün ticaretini yapan iki şahsın, İzmit ve Antalya başta olmak üzere bir çok ilde iş yaptığı kişileri dolandırdığı iddia edildi.

Büyükşehirlerde vurgunu tamamlayan iki şahıs, daha sonra Bolu'ya geldi. Bolu'da hayvan alımı yaptıkları sırada polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanan N.Ö. ve S.C. gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri alınan şahısların çok sayıda nitelikli dolandırıcılık ve belgede sahtecilikten dosyaları olduğu ve 550 bin TL'lik vurgun yaptıkları ortaya çıktı. İki şahıs emniyetteki ifadelerinin ardından Bolu Adliyesine sevk edildi.
Yorum Yazın