TİC Holding Header
  • USD 32.345
  • EUR 35.117
  • Altın 2306.02
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Salih Uçan, Roma çok büyük bir kulüp

Fenerbahçe’nin AS Roma ile oynanan ve 3-3 sona eren hazırlık maçı sonrasında ilk kez Fenerbahçe’ye karşı forma giyen ve 22 dakika sahada kalan Salih Uçan, Türk basın mensuplarına yaptığı açıklamada, maçtan önce heyecanlıydım ama maç başladıktan sonra heyecanımı yendim. Bir de pozisyon hazırladım arkadaşıma, güzel bir ataktı ama kaçırdı. Sağlık olsun dedi.
Salih Uçan, Roma çok büyük bir kulüp
ROMA / İHA - Genç futbolcu, Kuyt’ın kendisi hakkında yaptığı ‘Türkiye’nin en yetenekli oyuncusu ve çok önemli bir maceraya yelken açtı. Roma gibi önde gelen bir kulüpte hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de İtalya şampiyonluğu için mücadele edecek. Kendisine başarılar diliyorum’ yorumu için ise, “Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleri için. Benim için yeni bir hayat başlıyor. Roma çok büyük bir kulüp. İnşallah burada İtalya Kupası’nda, İtalya Ligi’nde ve Şampiyonlar Ligi’nde iyi maçlar çıkarmak istiyorum” diye konuştu.

BELÖZOĞLU: “ÖNEMLİ OLAN SÜPER KUPA”
Papa’dan 1 Eylül’de İtalya’da oynanacak barış maçına davet alan Emre Belözoğlu ise maça katılacağını belirterek, “Eski kaptanım Javier Zanetti ve Papa’nın yapmış olduğu bir davet. Çok güzel bir maç olacak diye ümit ediyorum. İhtiyacı olan herkese yardım edileceği güzel bir maç olacak. Dünyanın özellikle barışa ihtiyaç duyduğu zamanları yaşıyoruz. Ben de elimden geldiğince buna destek olmak adına Javier Zanetti’nin davetini kabul ettim” dedi.

Basında çıkan ‘Papa Emre’yi aradı’ iddiası için tecrübeli futbolcu, “Zanetti’yle görüştüm, onlar da bir davet gönderdiler kulübe. Hiçbir şekilde Papa’yla görüşmedim. Bunlar yalan haberler. Ben Türk ve Müslüman olarak davet edildim, diğer dinlerden de oyuncular olacak” yanıtını verdi.

Emre Belözoğlu, Roma maçı ile ilgili olarak, “İki takım için de iyi bir maç oldu. Onların kendi sahalarında ilk maçıydı. Bizim takım da yeterince konsantre olmuştu maça diye düşünüyorum. İnşallah bunun devamı gelir. Bizim için önemli olan Süper Kupa” şeklinde konuştu.
Yorum Yazın