İSTANBUL (İHA) - Şampiyonlar Ligi’nden men edilen Fenerbahçe’nin ünlü avukat Dupont ile anlaştığı ve Belçikalı hukukçunun “Suçluluğu kanıtlanmamış bir kurum var. TFF büyük hata yaptı” dediği öğrenildi
F.Bahçe Belçikalı hukukçu Louis Dupont’la anlaştı. Futbolcuları köle durumundan kurtaran Bosman Davası’yla ünlenen avukat “Büyük hata var. Şampiyonlar Ligi’ni oynatmam” dedi.
Fenerbahçeli yöneticilere, “Bu sezon Şampiyonlar Ligi’ni oynatmam” diyerek güvence veren Dupont’un CAS’ta açacağı davayı kazanma ihtimalinin de yüzde yüz olduğunu belirttiği vurgulandı.
Bosman davasının ünlü isminin Sarı-Lacivertliler’e “Suçluluğu kanıtlanmamış bir kurum var. Buna rağmen ceza verildi. TFF büyük hata yaptı” dediği de öğrenildi. Son olarak Real Madrid’in hocası Mourinho’nun avukatlığını (Ş. Ligi’ndeki 5 maçlık cezada) yapan Dupont’un TFF’ye 40 milyon Euro maddi, 60 milyon Euro da manevi olmak üzere toplam 100 milyon Euro’luk dava açacağı ifade edildi.
Dupont’un davada elini güçlendirmek adına Türkiye’den Bursa, Gaziantep ve Kayseri ile birlikte, rakipler Gomel, Legia, Bilbao ve Benfica ile de temas kuracağı bildirildi. Gerekçe ise Kayserispor’un UEFA Avrupa Ligi’ne katılamaması, Gaziantep’in Avrupa Ligi’nde birden fazla maç oynaması, Bursa’nın ise Şampiyonlar Ligi’nde değil de UEFA Avrupa Ligi’nde oynamak zorunda bırakılması gösteriliyor.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 2012 tarımsal destekleme ödemeleri kapsamında yağlı tohumlu bitki üreten 121 bin çiftçiye toplam 735 milyon lira ödeme yapacak.
Ali Sait MÖKÜKÇÜ - Yeni Türk Ticaret kanununun uygulamaya başlamasına az bir süre kaldı. Şirketlerin yeni kanuna adapte olmalarını sağlayacak bazı işlemler için belirli süre verilmiş bulunmaktadır.
Başbakan Yardımcısı Babacan, 'S&P'yle sözleşmeyi bitirmeyi gerekirse her an yapabiliriz. Bugün için kararımız yok ama ileride her an yapabiliriz' dedi.
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye'nin notunu kıran kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor's'un (S&P) yapmış olduğu değerlendirmenin hiçbir mantıklı tarafı olmadığını belirterek,
Vodafone Türkiye, müşteri memnuniyetine odaklandığı 2009 yılından bu yana uyguladığı uzun dönemli stratejik programının 3. mali yılını güçlü bir büyüme ile tamamladı.
Balıkesir’in Edremit Sosyal Yardım Vakfı’nda çalıştırılmak üzere 4 kişinin işe alınacağının duyurulmasıyla birlikte, müracaat süresinin bitmesine 3 gün kala 2 bin 686 kişi başvuru yaptı.
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kayıt dışı ile mücadele en temel önceliklerinden biri olduğunu belirterek,
Türk İstatistik Kurumu Ege Bölge Müdürlüğü, İzmir’de kayıt dışı istihdam verilerini açıkladı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 21 gün süren toplu görüşme sürecinde 74 milyon vatandaşın taleplerini de dikkate aldıklarını belirtti.
Sabancı Topluluğu’nun şirket ve çalışanların başarılarını ödüllendirmek ve iyi uygulamaların karşılıklı paylaşılmasını teşvik etmek amacıyla 3’üncüsü gerçekleştirdiği
Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz ?