TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.153
  • Altın 2294.427
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Şehidin eşinden, ben sana doyamadım aşkım

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Derecik beldesi Yeşilova köyünden geçen Hezil Çayı’nda boğularak şehit olan 21 yaşındaki piyade er Coşkun Sekmen’in naaşı helallik alınmak için baba ocağına getirildiğinde,
Şehidin eşinden, ben sana doyamadım aşkım
şehidin eşi Sibel Sekmen, “Ben sana doyamadım aşkım, ben 6 ay evli kaldım” diye ağıtlar yaktı.

İHA - Şehit Coşkun Sekmen’in cenazesi Samsun Çarşamba Havalimanı’ndan alınarak Salıpazarı ilçesine bağlı Suluca Mahallesi’ndeki baba ocağına getirildi. Burada şehit için helallik alınırken, şehidin eşi Sibel Sekmen, “Ben geldim aşkım. Sen kalk ben yatayım. Ben Coşkun’umu görecem. Görmeden vermem. Hakkım helal olsun bir taneme. Aşkım beni duy aşkım. Ben seni çok seviyorum. Ben sana doyamadım aşkım. Görmeden vermem, ben ona hasret gittim. Ben ona doyamadım. Ben 6 ay evli kaldım” diye ağıtlar yaktı.

Daha sonra şehit eşi Sibel Sekmen’in yanına bir komutan gelerek sakinleştirmeye çalıştı. Şehidin eşi Sibel Sekmen, eşini mezarlıkta görmek istediğini söyledi ve şehidin naaşı baba evinden alınarak camiye götürüldü.

Baba evinde şehidin annesi Ayşe Sekmen, babası Ali Sekmen ile kardeşleri ayakta durmakta güçlük çekerken, sinir krizleri geçirdiler. Baba evinde alınan helallikten sonra şehit Sekmen’in naaşı buradan Suluca Merkez Camii’ne getirildi. Mahalleli ve yakınlarının katıldığı cenaze merasiminde gözyaşları sel olurken, aileyi teselli etmekte güçlük çekildi.

ŞEHİDİN 2 AYLIK OĞLU YUSUF SEKMEN DE CENAZE TÖRENİNE HALASININ KUCAĞINDA GELDİ
İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehit Coşkun Sekmen’in naaşı toprağa verildi. Şehidin cenaze namazına 2 aylık oğlu Yusuf da şehidin kardeşi Suna Sekmen’in kucağında geldi. Şehidin kardeşi Suna Sekmen de, gözyaşları içerisinde “Coşkun, oğlunu sana getiriyorum. Emanetini sana getiriyorum” diyerek kucağında 2 aylık oğlu ile birlikte mezarın başına gittiler.

Cenaze törenine Samsun Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Selim Kahveci, Giresun Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, Samsun İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Demirezen, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Salıpazarı İlçe Kaymakamı İskender Çolak, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ünal ve çok sayıda askeri personel katıldı.
Yorum Yazın