TİC Holding Header
  • USD 32.378
  • EUR 35.034
  • Altın 2324.822
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Selami Altınok'un eşinden uyuşturucu konferansına tam destek

Uyuşturucu madde bağımlılığı ve korunma yöntemlerine ilişkin başlatılan bilgilendirme konferansına katılan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok’un eşi Gülhan Altınok, öğrencilere uyarılarda bulundu.
İSTANBUL / İHA - Uyuşturucu madde bağımlılığı ve korunma yöntemlerine ilişkin başlatılan bilgilendirme konferansının ilki Güngören Ergün Öner-Mehmet Öner Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi. İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok’un eşi Gülhan Altınok’un himayelerinde gerçekleştirilen konferansa , "Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Leman Süheyla Soylu, Güngören İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Karaman, Eğitim Şube Müdürü Atalay Bahar ve okul müdürü Mehmet Nezir Eryarsoy katıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli başkomiser Uğur Evcin’in öğrencilere yaptığı sunum ile başlayan konferans, slayt gösterileriyle sürdü. Evcin, öğrencilere uyuşturucu madde bağımlılığı ve korunma yöntemlerine ilişkin detaylı bilgiler vererek dikkat edilmesi gereken konuları anlattı.

Yapılan sunumun ardından kürsüye çıkan Gülhan Altınok, uyuşturucuyla mücadele kapsamında İstanbul’un tüm okullarında çalışma yapacaklarını söyledi. Altınok, “Biz bugün itibariyle madde bağımlılığı ile ilgili İstanbul çapında bir kampanya başlatıyoruz. Amacımız çocukları bu maddeye hiç başlamadan uzaklaştırmak. Amacımız, madde bağımlılığı olan uyuşturucu, alkol, sigara gibi teknolojik gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Bilindiği gibi önce bireyden başlamak lazım. Yani toplumda madde bağımlılığı artmış durumda. Bunu biz önlemek için elimizden gelenin fazlasını yaparak (eğitim faaliyetlerine) devam ettireceğiz inşallah” dedi.

Öğrenci velilerine seslenen Altınok, “Öğrenci velileri çocuklarını iyi takip etsinler. Kimlerle arkadaş olduklarını ve kimlerle ilişki içerisinde olduklarını iyi bilsinler ve takip etsinler. Zaten bunu yaptıkları sürece çocukları da kötü yollara sapmayacaktır. Bu anlamda veliler ile ilgili de bir çalışma yapacağız. Özellikle anneleri bir araya toplayarak bu konuda neler yapabileceğimizi değerlendireceğiz” diye konuştu.
Yorum Yazın