TİC Holding Header
  • USD 32.428
  • EUR 35.064
  • Altın 2326.442
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Şevval Sam öğretmenler için söyledi

24 Kasım Öğretmenler gününde Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen konserde sahne alan Şevval Sam, öğretmenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Şevval Sam öğretmenler için söyledi
Çok sayıda öğretmenin izlediği konser öncesi Kadıköy Belediyesi, öğretmenlere Ayşe Kulin’in “Hayal” isimli kitabını hediye etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kadıköy’de Şevval Sam Konseriyle kutlandı. Her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Kadıköy’de yaşayan ve görev yapan öğretmenler için bir etkinlik düzenleyen Kadıköy Belediyesi bu yıl yazar Ayşe Kulin ve Şevval Sam’ı ağırladı. Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenen geceye çok sayıda öğretmen katıldı.

Konser öncesi Kadıköy Belediyesi tarafından öğretmenlere hediye edilen “Hayal” isimli son kitabını imzalayan Ayşe Kulin, öğretmenlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Kulin’e kitabını imzalatmak isteyen öğretmenler uzun kuyruklar oluşturdu.

Konser öncesi kısa bir konuşma yapan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu öğretmenlerin bir yol açıcı, bir ışık olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi; ’’Biz Kadıköy Belediyesi olarak her zaman öğretmenlerimizin yanında olacağız, laik demokratik ve özgür bir Türkiye’yi sizin yetiştirdiğiniz nesiller inşa edecek.”

Öğrencilik anılarını anlatan yazar ise Ayşe Kulin ise, “Öğretmenlerin arkasında da gözleri vardır ve o gözlerle çocukların hayallerini görürler" dedi.

Çok sayıda öğretmenin izlediği konserde yaklaşık 2 saat sahnede kalan Şevval Sam kendi albümü dışında yurdun dört bir yanından seslendirdiği şarkı ve türkülerle öğretmenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Yorum Yazın