TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.018
  • Altın 2324.261
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Silahla yaralama suçundan 3 yıldır aranan şahıs yakalandı

Zonguldak'ta, 4.5 yıl önce Ozan Varol’u tabancayla yaraladığı iddiasıyla 1.5 yıl boyunca tutuksuz olarak yargılandıktan sonra hakkında tutuklama kararının çıkmasıyla birlikte kayıplara karışan şahıs yakalandı.
Silahla yaralama suçundan 3 yıldır aranan şahıs yakalandı
İHA - Zonguldak’ta 12 Ağustos 2011’de Gazipaşa Caddesi’nde aralarında daha önceden kaynaklı husumet bulunan Ozan Varol ve İlhan K. (36) tartışmaya başladı. Daha sonra tartışmanın büyümesiyle beraber Ozan Varol’u yanında taşıdığı tabanca ile ateş ederek ayaklarından ve kolundan yaralayan İlhan K. kayıplara karıştı. Yaralanan Ozan Varol ise kaldırıldığı hastanede bir süre tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Zonguldak 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde, ’Kasten yaralama’ suçundan tutuksuz yargılanan İlhan K. ise 6 yıl 18 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Yargıtay’ın 3 yıl önce cezasını onadığı İlhan K. hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Ekipler, dün akşam saatlerinde üç yıldır kaçak olan İlhan K’nın gidebileceği üç adresi takibe aldı. Polis ekipleri İlhan K.’yı yaşanan kovalamaca sonucu Yeşil Mahalle mevkiinde yakaladı. Şahıs, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorum Yazın