• Asayiş

Silahlı saldırıda ölen AK Partili Yunus Koca toprağa verildi

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca’nın cenazesi toprağa verildi. Aralarında başbakan yardımcısı ve bakanın bulunduğu çok sayıda partili taziye için Diyarbakır’a geldi.
Silahlı saldırıda ölen AK Partili Yunus Koca toprağa verildi
Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesi Dağkapı semtinde kendisine ait eczaneye gittiği sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca defnedildi. Akşam saatlerinde hastaneden alınan Koca’nın cenazesi, götürüldüğü Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde toprağa verildi. Cenazeye, çok sayıda kişinin katıldığı belirtildi.
Öte yandan, saat 21.00 sıralarında ise aralarında Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, milletvekilleri ve Genel Merkez Gençlik Kolları üyelerinin de bulunduğu bir grup partili Başbakanlığa ait uçakla Diyarbakır’a geldi. Partililer, AK Parti İl Teşkilatı binasında yaklaşık 1,5 saat basına kapalı toplantı yaptı. AK Partili grubun ilerleyen dakikalarda Yunus Koca için Bedüizzaman Camii’nde kurulan taziyeye katılacağı bildirildi.
(İHA)
Yorum Yazın