TİC Holding Header
  • USD 32.407
  • EUR 35.53
  • Altın 2322.291
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Sinan Gümüş, 'Fenerbahçe'ye kim gol atmak istemez ki'

Galatasaray'ın genç yıldızı Sinan Gümüş, en iyi futbollarını oynamadıkları ama iyi bir yolda olduklarını söyledi.
Sinan Gümüş, 'Fenerbahçe'ye kim gol atmak istemez ki'
Cansu Türkmenlio - İSTANBUL / İHA - Gümüş, ligin 9. haftasında oynanacak Fenerbahçe derbisine ilişkin sorulan bir soruya ise, “Fenerbahçe’ye karşı kim atmak istemez ki” yanıtını verdi.

Sarı-kırmızılı takım, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanla sürdürüyor. Öğle saatlerinde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 21 yaşındaki oyuncu Sinan Gümüş, “Milli takıma gitmeyen oyuncular için bu hafta çok önemli. Yoğun çalışıyoruz. Fitness için iyi geliyor. Elimizden gelenin en iyisini sergilememiz gerekiyor. Vücut olarak yüzde 100 ile maça çıkmak istiyoruz” dedi.

“BÜTÜN TAKIMA DESTEK OLSUNLAR”
Taraftarların gösterdiği ilginin kendisini mutlu ettiğini dile getiren golcü oyuncu, “Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bana gösterdikleri destek mutlu ediyor ama bütün takım arkadaşlarıma göstersinler. Onların desteğiyle çok şey başarabiliriz” diye konuştu.

Medipol Başakşehir maçına ilk 11’de başladığının hatırlatılması üzerine genç oyuncu, “Başakşehir kötü bir takım değildi. Çok iyi defans yaptılar. Ofansif olarak çok pozisyona giremedim ama defansif olarak takıma yardım ettim” şeklinde konuştu.

“EN İYİ FUTBOLU OYNAMIYORUZ AMA…”
Ligde son 3 maçta iyi sonuçlar aldıklarını ifade eden Sinan, “Son 3 hafta çok iyi oynadık. İyi bir yoldayız. Gençlerbirliği maçında 3 puan alırsak Benfica maçı öncesinde çok iyi olur. Puan durumu olarak da iyi yerdeyiz. En iyi futbolu oynamıyoruz ama iyi bir yoldayız. Bize fazla baskı yapmalarına gerek yok. Çok iyi yoldayız” açıklamasını yaptı.

“TECRÜBELİ İSİMLERDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENİYORUZ”
Takım içindeki tecrübeli oyuncuların kendisine yardımcı olduğunu dile getiren Sinan Gümüş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Burak ağabey, Selçuk ağabey, Sneijder, çoğu kişi bana yardımcı oluyor. Genç oyuncular olarak bizim için çok önemli. Onlardan çok şey öğreniyoruz. Elimden gelenin en iyisini kapmaya çalışıyorum. Robben’i çok beğeniyorum. Çok iyi oyuncu. Dikine giden bir oyuncu.”

“AVRUPA’YA GİDERSEK BÜYÜK BAŞARILARA DAMGA VURABİLİRİZ”
Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkma şanslarını da değerlendiren Gümüş, “4 tane çok önemli maçımız var. İlk maç 3 puan alırsak gruptan çıkmak için büyük bir ihtimalimiz var. Gruptan çıkamazsak 3. olmamız lazım ama bu hedefimiz değil. Avrupa’ya gidersek de büyük başarılara damga vurabiliriz. Benfica maçı çok önemli olacak” şeklinde konuştu.

“FENERBAHÇE’YE KİM GOL ATMAK İSTEMEZ Kİ”
Fenerbahçe derbisinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun görev vermesi halinde sahada yer almak ve sarı-lacivertli takıma karşı gol atmak istediğini ifade eden genç oyuncu, “Gençlerbirliği maçından 3 puan almamız lazım. Benfica maçında da 1 veya 3 puan iyi olur. Fenerbahçe maçı da çok önemli. Geçen sezon kadroya girmiştim. Bu maçta da kadroda olup takıma katkı sağlamak isterim” ifadelerini kullandı.

'Fenerbahçe’ye karşı gol atmak ister misin' sorusuna ise genç yıldız, “Fenerbahçe’ye karşı kim gol atmak istemez ki” yanıtını verdi.
Yorum Yazın