TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 35.032
  • Altın 2323.877
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Su taşma havuzuna düşen ingiliz kadının ayakları kırıldı

Muğla’nın Marmaris içesinde, bir sitenin yüzme havuzunun, kapağı açık unutulan su taşma havuzuna düşen İngiliz kadının iki ayağı birden kırıldı.
Su taşma havuzuna düşen ingiliz kadının ayakları kırıldı
MUĞLA / İHA - Kadın, sorumluklar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Armutalan Camiavlu Mahallesi’nde bulunan bir sitenin bahçesindeki havuza ait su taşma havuzuna düşen İngiliz Gillian Avcı (45), az daha canından oluyordu. Düşme nedeniyle iki ayağı kırılan Gillian Avcı’nın eşi Bülent Avcı (37), yaklaşık 3 metrelik olduğunu ileri sürdüğü taşma havuzunun üzerinin kapatılmadığını, etrafında da herhangi bir uyarı levhasının olmadığını iddia etti.

Bülent Avcı, “İskoç arkadaşlarımıza misafirliğe gitmiştik. Sitenin içerisine girdiğimizde ben önden yürüyordum. Birden arkamdan acı bir sesle eşimin ‘Bülent ‘diye seslendiğini duydum. Arkamı dönüp baktığımda karım ortalıkta yoktu. Havuz başına ilerlediğimde yaklaşık 3 metrelik çukurun içinde eşimin acılar içinde kıvrandığını gördüm. Arkadaşlar ve meşrubat firmasında çalışan personeller 112’ye haber verip eşimi çukurdan çıkarmak için yardıma geldiler. Eşimi çıkardık iki ayağının da bileklerden kırık olduğu tespit edilip hastaneye kaldırıldı. Bizi üzen 13 gün geçmesine rağmen yetkililerden kimsenin bizi aramaması oldu. Eşim, ihtiyaçlarını benim yardımım sayesinde görüyor ve iş yerini kapatmak zorunda kaldık. Çukurun bulunduğu yerde hiçbir şerit veya uyarı levhası bulunmamasını ihmalkarlık olarak değerlendiriyorum.Biz mağdur olduk bu yüzden dava açtık ve ihmali olanların ceza almasını istiyoruz” dedi.

İngiliz kadın Gillian Avcı ise, başına gelen talihsiz olayı şöyle anlattı: “Havuz başında yürüdüğüm sırada aniden kendimi içinde su bulunan çukurda buldum. Korkuyla bayılmışım , Eşim ve kurtarmaya gelenler olmasa ölebilirdim. Site yönetiminin çukurun etrafında önlem alması gerekirdi. Ayaklarım kırıldı ve mağdur olmamıza rağmen bizi hiçbir yetkili aramadı, bu çok ayıp. Dava açtık, Türk adaletine güveniyorum”.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekibi çukurun bulunduğu bölgede inceleme yaparak tutanak hazırladı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Yazın