TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 35.003
  • Altın 2324.829
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Şüphelilerin üzerinde sahte kimlikler ele geçirildi

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları 3 şüpheli üzerinde farklı isimler adına düzenlenmiş sahte kimlikler ile çeşitli belgeler ele geçirdi.
Şüphelilerin üzerinde sahte kimlikler ele geçirildi
ESKİŞEHİR / İHA - Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timi görevlileri, Yenibağlar mahallesi Üniversite caddesi üzerinde durumundan şüphelendikleri 3 kişi durdurarak kimlikleri görmek istedi.

Şüpheliler M.T. ve O.E., kendi adlarına düzenlenmiş kimlik fotokopilerini ibraz ederken, H.D. ise M.D.A. adına düzenlenmiş kimlik fotokopisi gösterdi. Şüphelilerden M.T. ve O.E. isimli şahısların çeşitli suçlardan arandıkları tespit ededen ekipler, şahısların yapılan kaba üst kontrollerinde, M.D.A. olarak kimlik fotokopisini ibraz eden şüphelinin üzerinden O. E. isimli nüfus cüzdanı çıkması üzerine, gerçek kimliğinin O.E. olduğunu beyan etti.

M.T. isimli şahsın üzerinden Ö.D. adına düzenlenmiş kimlik fotokopisi, S.A. adına düzenlenmiş kimlik fotokopisi, H.D. isimli şahsın üzerinden F.K. adına düzenlenmiş bir adet senet, B.T. adına D ve E sürücü belgesi ve SRC 4 belgesi fotokopisi çıktı.
Yorum Yazın