TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.148
  • Altın 2294.309
  • BIST 100 8880.09
  • Ekonomi

Suudi iş adamı heyeti Elazığ OSB'de mermer işletmelerini gezdi

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Elazığ Yatırım Destek Ofisi tarafından organize edilen etkinlik kapsamında Suudi Arabistan’dan gelen bir heyet, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) mermer başta olmak üzere mobilya, inşaat malzemeleri ve güneş enerjisi sistemleri ile ilgili işletmeleri gezdi.
Suudi iş adamı heyeti Elazığ OSB'de mermer işletmelerini gezdi
ELAZIĞ / İHA - FKA Elazığ Yatırım Destek Ofisi Uzmanları tarafından organize edilen ziyaretler kapsamında, üretim tesisleri gezilerek firmaların ürünleri ve faaliyetleri hakkında bilgi alan Suudili iş adamlarından oluşan heyet, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nı da (ETSO) ziyaret etti. ETSO Başkanı Ali Şekerdağ tarafından karşılanan heyete yatırım fırsatları ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Başkan Şekerdağ, konuşmasında ETSO olarak yatırımcılara her türlü desteğe hazır olduklarını ifade ederek heyeti ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. FKA Elazığ Yatırım Destek Ofisi Birim Başkanı Abdulvahap Yoğunlu da, ajans olarak işbirliği, yatırım ve danışmanlık konularında her türlü desteği sağlayamaya hazır olduklarını ifade etti.

Suudili işa damları Elazığlı yatırımcılarla daha sonra ikili görüşmelerde de bulundu. Heyet, başta Harput olmak üzere Elazığ’ın tarihi ve turistik yerlerini de gezdi.
Yorum Yazın