TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 35.032
  • Altın 2323.877
  • BIST 100 9129.19
  • Eğitim

Taekwondo Balkan ikincisi Büşra'dan Çelik'e ziyaret

Kastamonu Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çelik, Taekwondo Balkan Şampiyonasında 2’nci olan İğdir Çok Programlı Lisesi 9. sınıf öğrencisi Büşra Kaderli’yi makamında kabul etti.
Taekwondo Balkan ikincisi Büşra'dan Çelik'e ziyaret
KASTAMONU / İHA - 11-12 Ekim tarihlerinde Slovenya’nın Maribor şehrinde gerçekleşen Balkan Şampiyonasında ay-yıldızlı formayla Kastamonu’yu temsil eden Büşra Kaderli, şampiyonada ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Araç ilçesi İğdir Çok Programlı Lisesi 9. sınıf öğrenci olan Büşra Kaderli, beraberinde Araç İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yapıcı, İğdir Çok Programlı Lisesi Müdürü Fevzi Çağılcı, İğdir Çok Programlı Lisesi Müdür Yardımcısı Sema Çobanoğlu ile birlikte Kastamonu Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çelik’i ziyaret etti.

Ziyarette Çelik, “Eğitimde sadece akademik başarı kıstas olmamalı. Çocuklarımıza iyi eğitim vermek hepimizin görevi. Öğrencilerimizi tek modelde yetiştirmek yanlış olur, onların bireysel farklılıklarını keşfetmeli ve geliştirmelerine yardımcı olmalıyız. Büşra Kaderli de derslerinin yanında kendini taekwondo dalında geliştirmiş, uzun ve yorucu antrenmanları sonucunda bu başarıyı yakalamış. Hem ilimizi hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek göğsümüzü kabarttı. Başta anne-babası olmak üzere, antrenörünü, okul yöneticilerini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Öğrencilerimizi ders dışında da sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlere de yönlendirerek onların zamanı kullanma becerilerini desteklemiş oluruz. Kötü alışkanlıklardan korumuş ve örnek bireyler yetiştirmiş oluruz. Bunun en güzel örneğini şimdi Büşra’da görüyoruz” dedi.

Ardından Çelik, başarılı sporcuya çeşitli hediyeler verdi ve başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.
Yorum Yazın