TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.078
  • Altın 2310.775
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 1 ölü, 20 yaralı

Tokat’ın Niksar ilçesinde Suriye uyruklu mevsimlik tarım işçilerini taşıyan minibüsün virajı alamayarak devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3’ü ağır 20 kişi yaralandı.
Tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 1 ölü, 20 yaralı
Kaza, Tokat-Niksar karayolu Dönekse mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tokat’a çalışmak için bir günlüğüne giden tarım işçilerini taşıyan Mustafa Gezener idaresindeki 01 AGF 43 plakalı minibüs, Niksar’a dönüşte virajı alamayarak devrildi. Kazada minibüs sürücüsü Gezener olay yerinde hayatını kaybederken, minibüste bulunan 23 tarım işçisinden 20’si yaralandı. Kaza yerine Niksar ilçe merkezi ve Tokat’tan da çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılar ambulanslarla Niksar Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan durumları ağır olan 3 kişi Tokat Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Öte yandan Adana’dan Niksar’a 2 gün önce tarım işçisi olarak geldikleri öğrenilen kişilerin, bir günlüğüne Tokat’a tarım arazinde çalışmak için gittikleri ve ardından tekrar Niksar’a dönmek üzere oldukları öğrenildi.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)
Yorum Yazın