TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 34.98
  • Altın 2323.637
  • BIST 100 8880.09
  • Sağlık

Telefonda Psikolojik danışman ne kadar etkili?

Uzmanlığını psikoloji üzerine yapan bir ekip tez projesi dahilinde bu sorunun cevabını arayacak.
Telefonda Psikolojik danışman ne kadar etkili?
CRA - Ücretsiz olarak (sadece kendi operatörünüzün standart ücretlendirmesi) danışmanlık yapacak ekip üyeleri sorunlarınıza cevap arayacak. Bunun yanı sıra bu terapi yönteminin etkinliğini test edecek.

Bir psikologla yüz yüze konuşamayabilirsiniz ya da zaman harcamak istemeyebilirsiniz. Seansları 200 tl'den başlayan ücretleri ödemek yerine bu proje kapsamında ruhsal yardım alabilirsiniz.

Telefonla danışmanlık terapi değildir, amacı da vaadi de iyileşme değildir. Sadece içinde bulunduğunuz duruma yönelik bir yol haritası çizme ve sorununuzu genel hatlarıyla bir psikoterapist gözüyle tanımlamak isterseniz terapistlerimizden telefonla danışmanlık alabilirsiniz.

Telefonla danışmanlık görüşmeleri 1 saatten fazla uygulanmamaktadır. Telefon görüşmesinde uzmanımız sizi ilk önce dinleyip, sorununuzu analiz adına bazı sorular soracaktır. Görüşmenin son kısmında ise içinde bulunduğunuz durumun terapist gözüyle tanımını yapacak ve çözüm yollarıyla ilgili size temel bir bakış açısı sunacaktır.

Uzmanlaşma sürecindeki danışma numarası 0 (533) 572 21 42 dir. Ücretsiz olarak yararlanacağınız görüşmede önce arayıp randavu alıyorsunuz ardından bildirilen randavu saatinde aramayı yine siz yapıyorsunuz. Belirtildiği üzere sadece kendi operatörünüzün standart ücretlendirmesi yapılır. Tez projesi dahilinde olduğundan extra bir ücret ödemezsiniz.
Yorum Yazın