TİC Holding Header
  • USD 32.345
  • EUR 35.117
  • Altın 2306.02
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Televizyon 3 yaşlıyı öldürüyordu

İzmir’in Konak ilçesinde, sabaha karşı kısa devre yapan televizyondan çıkan yangın evi sardı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye erleri, uyuyan 3 yaşlıyı dumandan zehirlenmeden kurtardı.
Televizyon 3 yaşlıyı öldürüyordu
İZMİR / İHA - Bugün saat 06.00 sıralarında, Betenyol Şehit Kemal Keser Sokak Çağdaş Apartmanı 1. kattan gelen dumanları fark eden mahalleli durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Mehmet Balkır (71) eşi Münire Balkır (71) ve kayın validesi Hatice Balılklı’nın (93) kaldığı daireden alevler yükselirken içeriden kimse çıkamadı. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Oksijen tüplü itfaiye erleri ise içeri girdi. Yangın söndürülürken itfaiye erleri yataklarında uyuyan ve dumandan zehirlenme tehlikesi geçiren Mehmet Balkır, Münire Balkır ve Hatice Balılklı’yı kucaklayarak dışarı çıkardı. Yüzleri is içinde çıkan 3 yaşlı şok yaşarken, komşuları ellerinden tutarak sakinleştirmeye çalıştı.

Sağlık ekipleri zehirlenme tehlikesi geçiren 3 yaşlıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralılardan Mehmet Balkır ve Hatice Balıklı’ı Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Münire Balkır’ı ise Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İlk yapılan araştırmada yangının 37 ekran tüplü televizyonun kısa devre yapması sonucu çıktığı öğrenildi. Yangınla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Yorum Yazın