TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.096
  • BIST 100 9129.19
  • Siyaset

Terörist abisine sahip çıktı

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partileri hakkında kapatma hazırlığı yapıldığını iddia etti.
Terörist abisine sahip çıktı
YeniŞafak'ın haberine göre; HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partileri hakkında kapatma hazırlığı yapıldığını iddia etti ve kardeşi Nurettin Demirtaş'ın yaralandığı haberlerinin sorulması üzerine ise "Ağabeyim bedelli askerlik yapmıyor. IŞİD'e karşı insanlığı savunuyor. Ölebilir de, yaralanabilir de. Boyun bükecek halimiz yok" cevabını verdi.

HDP'nin hergün daha da güçleneceğini savunan Demirtaş "Peşimize tuttukları ajanları, paralı gazetecileri, sözde milliyetçileri ile birlikte sözde kampanya yürütüyorlar. Seçimden korkuyor değiliz, erken seçime hazırız. Barışa uzanmak yerine savaşı tercih eden anlayışı sandıkta bu sefer kalkamayacak şekilde gömeceğiz inşallah" dedi.

HDP'ye boyun eğdirilmeye çalışıldığını iddi eden Demirtaş "Bedel ödemekse bizden daha fazla ödeyen olmadı''.
Gerekirse koltuklarımızdan, canımızdan olacağız evlatlarımızı feda etmeyeceğiz. Bu faşist anlayışa dur diyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Terörist abisine sahip çıktı
Terör örgütü PKK'nın güvenlik güçlerine silahlı saldırılar düzenlemesi üzerine gerçekleştirilen operasyonlarda aralarında kardeşi Nurettin Demirtaş'ın da bulunduğu 380-400 civarındaki teröristin yaralandığı haberlerinin sorulması üzerine Demirtaş terörist abisine "Ağabeyim bedelli askerlik yapmıyor. IŞİD'e karşı insanlığı savunuyor. Ölebilir de, yaralanabilir de. Boyun bükecek halimiz yok" ifadeleri ile sahip çıktı.
Yorum Yazın