TİC Holding Header
  • USD 32.334
  • EUR 35.091
  • Altın 2298.61
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Timur Acar, Çakallarla Dans 3 hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor

Bebek İşi, Yalan Dünya, Akasya Durağı, Avrupa Yakası gibi dizilerde canlandırdığı karakterlerle izleyicinin büyük sevgisini kazanan, 2010 yılında çekilen Çakallarla Dans’ adlı sinema filminde ‘Köfte Necmi’ karakterini oynayan ve söylediği ‘Hastasıyız Dede’ repliği büyük ilgi ve sempati toplayıp hafızalara kazınınca serinin ikinci filmi Çakallarla Dans 2 ye ‘Hastasıyız Dede’ adının verilmesine sebep olan başarılı oyuncu Timur Acar, serinin üçüncü filmi Çakallarla Dans 3 – ‘Sıfır Sıkıntı’ adlı sinema filminde hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Timur Acar,  Çakallarla Dans 3 hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor
Sinema filmiyle ilgili sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımları büyük bir ilgiyle takip eden ünlü oyuncunun hayranları heyecanla filmin vizyona girmesini bekliyor. 

Yönetmenliğini Murat Şeker'in yaptığı başlıca rolleri Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu ve Didem Balçın'ın paylaştığı filmde ayrıca, Derya Baykal, Derya Şensoy, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz, Gürkan Uygun, Bülent Serttaş, Bülent Çolak, Ünal Silver ve Günay Karacaoğlu da rol alıyor. 'Çakallarla Dans 3 - Sıfır Sıkıntı' sinema filmi 5 Aralık’ta vizyona girecek!

ÇAKALLARLA DANS 3 – ‘SIFIR SIKINTI’NIN KONUSU
Kayınço Gökhan, Muhasebeci Servet, Köfte Necmi ve Del Piero Hikmet. “denetimli serbestlik” koşuluyla hayatlarına devam ederken, topluma uyum sağlamak için grup terapisine giderler. Bir gün Del Piero Hikmet, hayatının kırılma anını yaşayacağından habersiz olarak bindiği vapurda, ömrü boyunca unutamayacağı güzeller güzeli “dilsiz” bir kadın olan Mihriban ile tanışır. “Yani kızın ağzı var,dili yoktur”. İkili gün geçtikçe kalp gözü ile anlaşıyor, anlaştıkça birbirine aşık oluyordur.

Hayatında ilk defa bir kadın eli tutan Hikmet, Mihriban ile evlenme kararı alır. Mihriban’ın annesi Cemile’nin, Hikmet’ten tek bir isteği olur. Ölmeden önce kızının tekrar “Anne” demesi… Ameliyatın pahalı olması tek engel olup, bizimkiler açısından, çakallık yapmadan bulunması zor bir meblağdır. Ama iyilik için yapılan çakallık, çakallık sayılır mı? Arkadaşlarının mutluluğu için
her türlü yola başvuran çakalları; macera, aksiyon ve kahkaha dolu bir serüven bekliyordur…
Yorum Yazın