TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.096
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Torku konyaspor'da marıca ve djalma imzayı attı

Torku Konyaspor geçen sezon takımda kiralık olarak oynayan Djalma Campos ile tekrar 1 yıllık sözleşme imzalarken, Rumen oyuncu Ciprian Andrei Marica ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Torku konyaspor'da marıca ve djalma imzayı attı
Torku Konyaspor geçen sezon takımda kiralık olarak oynayan Djalma Campos ile tekrar 1 yıllık sözleşme imzalarken, Rumen oyuncu Ciprian Andrei Marica ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Dedeman Otel’de gerçekleştirilen imza törenine Torku Konyasyor Kulübü Başkanı Ahmet Şan ve kulüp yöneticileri katıldı.
Transferin özellikle santrafor ve forvet mevkini tamamladıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Ahmet Şan, “İnşallah önümüzdeki sezon Konyaspor için hem bir basamak daha yukarı çıkmak hem de çıtayı yükseltmek adına iyi bir transfer yaptığımızı düşünüyorum. Tabi Marica’nın baktığımızda Avrupa’daki takımlarda başarısı ortada. İnşallah bu başarısını Konyaspor için de devam ettireceğini inancındayız. Hem kadro zenginliği hem kadro derinliği açısından eksik olan mevkilerimizi tamamladık. Sadece kaleci noktasında inşallah önümüzdeki haftalarda transferi tamamlarız ve böylece sezona inşallah hazır olmuş olacağız. Hollanda kampından sonra hazırlıklarımız Türkiye’de devam edecek ve lig başlayınca kadar da yine hazırlık maçlarında inşallah takımımızın performansını izleme imkanımız olacak” dedi.
Transferini gerçekleştiren Kulüp Başkanı Ahmet Şan’a ve yöneticilere teşekkür eden Rumen futbolcu Marica, “İnşallah seneye Avrupa liginde oluruz. Onun için de ben de elimden gelen katkıyı yapacağım için şimdiden çok mutluyum” diye konuştu.
Türkiye’de seyircilerin çok fanatik olduğunu bildiğini kaydeden Marica, yeşil-beyazlı taraftarların dünkü karşılamasının kendisini çok mutlu ettiğini ifade etti.
DJALMA İLE 1 YIL DAHA
Geçen sezon kiralık olarak Torku Konyaspor’da forma giyen ve taraftarın gönlünde taht kuran Djalma ile 1 yıllık daha anlaştıklarını belirten Kulüp Başkanı Ahmet Şan, “Djalma'nın geçen sene gösterdiği performans gerçekten takdire şayandı. İnşallah önümüzdeki sezon da Konyasporumuza daha faydalı olacağını düşünüyorum” dedi.
Konyaspor’a tekrar geldiği için oldukça memnun olduğunu dile getiren Djalma ise, transferinin tekrar gerçekleşmesinde çaba gösteren yöneticilere teşekkür etti. Bu sezon elinden geldiğince çalışıp takımın başarında bir pay sahibi olmak istediğini söyleyen Djalma, Porto’da yaşadığı sıkıntıların sorulması üzerine, “Buradayım şu anda. Burada olduğum için sadece Konyaspor'u düşünüyorum. Porto’da olan Porto’da kaldı. Şu anda beni sadece Konyaspor ve Konyaspor'un başarısı ilgilendiriyor” diye konuştu.
Kendisini ve takımın ortak hedefinin Konyaspor’u daha başarılı bir takım yapmak olduğunu dile getiren Djalma, “Elimden geldiğince ben de çalışacağım, takım arkadaşlarım da çalışacak. Geçen seneye göre daha kaliteli bir kadromuzun olduğu şüphesizdir. Tabii ki de biz bunu sahada elimizden geldiğince göstermek zorundayız" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Rumen oyuncu Marica 2 yıllık, Djalma ise 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.
Yorum Yazın