TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.148
  • Altın 2294.309
  • BIST 100 8880.09
  • Ekonomi

TTNET Teknoloji Vadisi'nin 3. dönem başvuruları başladı

TTNET’in yenilikçi dijital fikir sahibi girişimcileri desteklemek üzere hayata geçirdiği Teknoloji Vadisi programı için 3. dönem proje başvuruları başladı.
TTNET Teknoloji Vadisi'nin 3. dönem başvuruları başladı
İSTANBUL / İHA - TTNET’in yenilikçi dijital fikir sahibi girişimcileri desteklemek üzere hayata geçirdiği Teknoloji Vadisi programı için 3. dönem proje başvuruları başladı. Yeni başvurular “ttnetteknolojivadisi.com.tr” adresinden kabul edilecek ve seçilen projeler Ocak ayı itibari ile kuluçka merkezlerine yönlendirilecek. TTNET başvuruları kabul edilen girişimcilere; İstanbul, İzmir ve Amerika’daki kuluçka merkezlerinde fikirlerini olgunlaştırmaları, TTNET’le iş ortağı olabilmeleri ve yatırımcılarla buluşmaları konusunda destek olacak.

“TTNET Teknoloji Vadisi“ programı ile dijital ekosistemi büyütmeyi hedefleyen ve yeni dijital iş fikirleri geliştiren girişimcileri destekleyen TTNET, gençlere “Gelin başımıza icat çıkarın…” çağrısını yineledi. Girişimcilerin yoğun ilgi gösterdiği, İlk iki dönemde 17 proje ekibini kuluçka merkezlerine yerleştiren ve bir girişimciyi Silikon Vadisi’ne gönderen TTNET programın 3. dönemini başlattı.

3. dönem başvuruları arasından seçilecek projelerin sahipleri; İzmir İDEA, İstanbul Teknik Üniversitesi Teknokent ve ABD Cambridge Innovation Center’daki (CIC) kuluçka merkezlerinde iş fikirlerini olgunlaştırma şansı bulacak. TTNET kuluçka süresince, girişimcilere teknolojik ekipmanın yanı sıra danışmanlık, mentorluk ve eğitim programları ile de destek olacak. Uluslararası düzeyde ses getireceği düşünülen proje sahiplerine Amerika Birleşik Devletleri’nde, Cambridge Innovation Center’daki kuluçka merkezinde çalışma şansı sunulacak. Girişimciler, projelerinin olgunlaşma aşamasında, TTNET’in güçlü pazarlama kanalları sayesinde yatırımcılara ulaşmak için de desteklenecek. Sabancı Üniversitesi Sucool programı işbirliğiyle, önceki dönemlerde olduğu gibi bir girişimciye 15 günlük Silikon Vadisi ziyareti de sağlanacak.
Yorum Yazın