TİC Holding Header
  • USD 32.408
  • EUR 35.53
  • Altın 2325.597
  • BIST 100 8880.09
  • Ekonomi

Turkcell'den iş ortaklarına ödül

Bu yıl Turkcell’in 34 iş ortağı, yıl içinde gösterdikleri performanslarıyla Gold ve Silver Partner olmaya hak kazandı. Değerlendirmeler, inovasyon, yeni ürün geliştirme, yaratılan ciro, müşteri memnuniyeti gibi başlıklarda gerçekleştirildi.
Turkcell'den iş ortaklarına ödül
İSTANBUL / İHA - Turkcell, düzenlenen törenle geçen yılın en başarılı iş ortaklarını ödüllendirdi.

Türkiye’nin her ölçekten 200’ün üzerinde şirketi bünyesinde barındıran Turkcell Partner Network’te yer alan 34 şirket gösterdikleri performansla Gold ve Silver Partner olmaya hak kazandı. Kurumsal pazarlama çözümleri, bireysel servisler, makineler arası iletişim ve mobil ödeme alanlarında üretim yapan şirketler, inovasyon, yeni ürün geliştirme, yaratılan ciro, müşteri memnuniyeti gibi kriterlere göre değerlendirildi. Özel başarı ödülü ise Asay Enerji’nin oldu.

Turkcell İş ortakları Ödül Töreni 2015’te, iş ortakları, ödüllerini Turkcell Grup Ürün, Servis ve İşbirliklerinden Sorumlu Grup Başkanı Yiğit Kulabaş’ın elinden aldı. Kulabaş, akıllı cihazların hayatımızdaki vazgeçilmez yerini vurgulayarak, “Bundan 10 yıl önce şu anda kullandığımız hiçbir uygulama yoktu. Bugün baktığımızda akıllı telefonlar artık hayatlarımızın uzaktan kumandaları haline geldi. Bizler Turkcell olarak, her zaman olduğu gibi iş ortaklarımızı desteklemeye, onların yanlarında olmaya devam edeceğiz ve birlikte daha nice yıllar hem ülkemizin ihtiyaçlarını karşılayacak hem de dünyaya yayılacak ürün, servis ve uygulamaları geliştireceğiz. Pazarımızı büyütürken yenidünyadaki akıllı telefonu her yönden fethetmeye devam edeceğiz. Ödül almaya hak kazanan gold ve silver iş ortaklarımızı kutluyor ve iş birliğimizin daha nice başarılara öncülük etmesini diliyorum” dedi.

Ödül töreninde yaptığı kısa konuşma yapan Mobil Servis Sağlayıcı İş Adamları Derneği (MOBİLSİAD) Başkanı Prof. Dr Kerem Alkin, ekonomi ve sanayi için mobil teknolojilerin artık hayati önem taşıdığını belirtti. Alkin, verimlilik ve sanayide büyümenin anahtarının artık mobil iletişimden geçtiğini vurgulayarak, özellikle makineler arası iletişimden daha fazla yararlanılması gerektiğine dikkat çekti.
Turkcell’in ödül alan gold ve silver iş ortakları yıl boyunca konvansiyonel ve dijital kanallarda tanıtım ve PR destekleri, yönetim kadrosu, satış pazarlama ekipleri ve teknik ekiplere özelleştirilmiş eğitim ve gelişim desteği, Türkiye ve dünyadaki çeşitli konferans ve seminerlere katılım hakları ve danışmanlık desteği alacaklar.

2015 YILI ÖDÜL ALAN İŞ ORTAKLARI
GOLD İŞ ORTAKLARI
3Pay, Arvento, Buhari Bilişim, Buongiorno, Codec, Kontra, Megatek, ODC, Sempa, Tikle, Turatel, Univera, Wonk

SİLVER İŞ ORTAKLARI
4Play, Aerodeon, Artı Mobil, Asianet İletişim, Başarı Mobile, Bmobile, Dukasim Haberleşme, Eclipse, Ester, Figensoft, Hermes, Infotech, Mobildev, Mobiliz, Mobiz, Ortem Elektronik, Paybyme, Pharos Media, Pixofun,

DEĞER KATAN İŞ ORTAĞI ÖDÜLÜ
4Play, Kartaca
Yorum Yazın