TİC Holding Header
  • USD 32.354
  • EUR 35.154
  • Altın 2307.984
  • BIST 100 8880.09
  • Ekonomi

Türkiye'nin ilk Müteahhitlik Okulu açıldı

Çağ Üniversitesi ile Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) işbirliğiyle gerçekleştirilen Müteahhitlik Okulu açıldı.
Türkiye'nin ilk Müteahhitlik Okulu açıldı
ADANA / İHA -  AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu yaptığı açıklamada "Yönetim Teknikleri, Değişim Yönetimi ve İş Dünyasında Uygulamaları, İş Yerinde Verimliliği Arttırma Yöntemleri, İletişim ve Vücut Dili, İkna Yöntem ve Becerileri, Türkiye Ekonomisinin Özellikleri ve Kıbrıs İş Olanakları, Temel Hukuk, Hizmet Sözleşmeleri, KİK Uygulamaları, Vergi, İş Sağlığı ve Güvenliği konularında eğitim verilecek olan Müteahhitlik Okulu projesinin, ulusal çapta yayılmasını amaçladıklarını kaydetti. Karslıoğlu, "Çağ Üniversitesi akademisyenleri tarafından eğitim alacak müteahhitlerin daha donanımlı hale geleceğini belirterek ‘’Bu yıl başlanılan eğitim sonunda müteahhitlere okulu bitirme belgesi verilecek" dedi.

Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. H. Çetin Bedestenci ise, “Öğrenmenin ve gelişmenin sınırının olmadığı gerçeğinden hareketle, ülkemizde bir ilki gerçekleştirerek benzerlerine örnek teşkil edecek bir proje olan, Müteahhitlik Okulu projesini hayata geçirdikleri için AKAMDER’i kutluyorum. Üniversite olarak akademik destek vermenin mutluluğunu duyuyoruz” dedi.
Yorum Yazın