TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.048
  • Altın 2280.745
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Uğur Işılak, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu

AK Parti İstanbul 3. bölge milletvekili adayı ve ünlü sanatçı Uğur Işılak, konser için geldiği Samsun’da İlkadım Belediyesi’ni ziyaretinde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Uğur Işılak, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu
İHA - Ünlü sanatçı Uğur Işılak, İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen Necip Fazıl Kısakürek’i anma konserinde sahneye çıkmak için geldiği Samsun’da İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u makamında ziyaret etti. Işılak yaptığı açıklamada, son zamanlarda siyaset alanında yaşanan şiddet ve tehdit olaylarına tepki gösterdi.

Tehditlerle seçim idare etmeye çalışanların demokrasi kelimesini ağızlarından düşürmediklerini belirten Uğur Işılak, “Bazı adaylar ve belediye başkanlarına şiddet olayları yaşandı. Şu son 1-2 ay içerisinde en az 10 olay oldu. Bütün bunları hoş karşılamıyoruz. Şiddet aciz insanların başvuracağı bir iştir. Aklı, fikri, mantığı çalışmayan insanların bulaşacağı bir iştir. Dolayısıyla şiddetin her türlüsüne karşıyız. Şiddetle beraber ülkemizde tehditle oy kullandıranlar var. Tehditle beraber iradeye ipotek koyanlar var. İradeyi almak isteyenler ve o iradeyi yönlendirmek isteyenler var. Tehditle oy kullandıran insanların vicdanından, zihniyetinden, insanlığından şüphe ediyorum. Böyle bir şey kesinlikle kabul edinilemez. Eğer demokrasiden bahsediyorsak ki; tehditle oy kullandırtan insanların ağzın da demokrasi kelimesi düşmüyor. Gerçek demokrasi tehdide mahal bırakmadan, hiç bir şiddete başvurmadan insanların özgürce seçime gitmesidir. Dolayısıyla şiddetin her türlüsüne karşı geldiğimi söylüyorum. Tehditlerle seçim idare etmeye çalışanları da kendilerine gelmeye davet ediyorum” diye konuştu.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Uğur Işılak’a 2006 yılında Samsun’da Ramazan ayında verdiği konserlerin fotoğraflarından oluşan bir albüm ve Saathane Meydanı’nın tablosunu hediye etti.
Yorum Yazın