TİC Holding Header
  • USD 32.313
  • EUR 35.101
  • Altın 2278.573
  • BIST 100 8880.09
  • Eğitim

Uğur yayınları hayatın içinden kitaplarla CNR’da

Bu yıl ikincisi düzenlenen CNR Kitap Fuarına katılan Uğur Yayınları çocuk, lise, üniversite ve prestij kitaplarıyla geniş bir kesime hitap ediyor.
Uğur yayınları hayatın içinden kitaplarla CNR’da
İSTANBUL / İHA - CNR Holding tarafından Basın Yayın Birliği iş birliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilen fuar, “Çanakkale Savaşı’nın 100. Yılı" temasıyla düzenleniyor. Fuarın temasıyla ilişkili olarak Çanakkale ruhunu yansıtan ‘Gelibolu Mektupları’adlı kitabı tarihseverler buluşturduklarını ifade eden Uğur Eğitim Kurumları Genel Müdürü Lokman Durak, “Bahçeşehir Üniversitesi Yayınları tarafından hazırlanan Gelibolu Mektupları kitabımız da bu yıl stantta yerini aldı. Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Fikret Yılmaz tarafından kaleme alınan bu kitap, savaş yıllarının duygusallığı, insanlığı ve savaşın getirdiği zorlukları anlatan mektuplardan oluşuyor. Gelibolu Mektupları’nın herkesin okuması gereken bir kültür kitabı olduğunu düşünüyorum. Kitapseverler ve tarih meraklıları standımızda kitabımızı bulabilirler” dedi.

YAYINLARIMIZ HAYATIN İÇİNDE
Uğur Yayınları olarak hayatın içinde olduklarını ve yayınlarını bu çerçevede hazırladıklarını vurgulayan Lokman Durak, “Biz Uğur Yayınları olarak hayatın içinde tamamen varız. Yayınlarımız 3 yaşından başlıyor ve hayat boyunca herkese hitap ediyor. Çocuk, üniversite, lise hazırlık ve bizim şemsiyemiz altında olan Bahçeşehir Üniversitesi Yayınları’nın hazırladığı prestij ve kültür kitaplarımız var. Uğur yayınları olarak geniş bir alana hizmet ediyoruz” diye konuştu.

YENİ KİTAPLAR FUARDA
Uğur Hazırlık tarafından yeni çıkarılan YGS Hazırlık test kitaplarının da stantlarında yer aldığını ifade eden Durak, “Bugüne kadar Uğur Eğitim Kurumları olarak üniversiteye hazırlıkta öğrencilerin yanında olduk. 15 Mart Pazar günü gerçekleşecek sınav öncesi öğrencilere test kitapları hazırladık. YGS’ye yönelik birçok soru bankasını da öğrenciler stantlarımızda bulabilirler” dedi.

Kitap fuarlarına ilginin artmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Durak Yurtiçi ve yurtdışında birçok kitap fuarına katılacaklarını da söyledi. Söyleşi, panel, çocuk etkinlikleri, sergi, imza günleri ve dinletilerle 550’nin üzerinde etkinliğin yer alacağı fuar, 8 Mart’a kadar Yeşilköy CNR Expo’da ziyaret edilebilecek.
Yorum Yazın