TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.089
  • Altın 2301.063
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Ulusoy son yolculuğuna uğurlanıyor

Trabzon iş ve spor dünyasının önemli simalarından Ali Osman Ulusoy, son yolculuğuna uğurlanıyor.
Ulusoy son yolculuğuna uğurlanıyor
TRABZN / İHA - İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden 87 yaşındaki Ali Osman Ulusoy için ilk tören sahibi olduğu Akçabat ilçesinin Söğütlü mahallesinde bulunan Hassoy’da düzenlendi.

Törenin ardından Ali Osman Ulusoy’un cenazesi Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na getirildi. Eşi Zehra Ulusoy, kızı Hülya Ulusoy ve kardeşi Sefer Ulusoy’un yanı sıra törene Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu ile çok sayıda seveni katıldı.

Burada düzenlenen törende konuşan TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, “Bugün Bu hafta bizim meclis toplantımızdı. Ne yazık ki meclis toplantımızı burada yapıyoruz. Ali Osman Bey sadece bir kişilik olarak değil yaklaşık 32 yıldır odamıza meclis başkanlığı yapmış Trabzon Ticaretine ömür boyu, yaşam boyu hizmet etmiş şehrimizi sadece Türkiye’de değil yurtdışında da tanıtımında şehrin gelişmesinde ekonomimizin gelişmesinde ailesiyle birlikte çok büyük katkılar sağlamıştır’’ ded

Ali Osman Ulusoy’un kardeşi işadamı Sefer Ulusoy da törende yaptığı konuşmada tarif edilemeyecek bir acı içerisinde olduklarını belirterek “Ali Osman Ulusoy gerek kişiliğiyle gerek çalışmalarıyla her zaman örnek olmuş bir
insandı. Çok kıymetli abimizi kaybettik. Bize yol gösteren, bu ülkeye ve Trabzon’a kendisini adamış, her zaman ailesine ülkesine vatanına ve milletine sahip çıkmıştır. Bu acılı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan onu son yolculuğuna uğurlamak için burada toplanan herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.

TTSO’daki törenin ardından Ulusoy’un cenazesi Atatürk Alanı’nda bulunan Ulusoy binasının önüne getirilirken, iş yerinin bulunduğu apartmana resmi asıldı. Ulusoy’un cenazesi ardından omuzlarda cenaze namazının
kılınacağı aynı yerdeki İskenderpaşa Camisi’ne getirildi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Vali Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ulusoy’un yakınları, Futbol Federasyonu eski başkanlarından Haluk Ulusoy, TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile çok sayıda seveni katıldı.

Cenaze namazının ardından cenaze bu kez Ali Osman Ulusoy’un kurucu başkan olduğu Trabzonspor Kulübü’ne ait Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne getirildi. Buradaki törende konuşan Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu “Adam gibi yaşadı, adam gibi öldü” diyerek yakınlarına ve tüm Trabzonspor camiasına başsağlığı diledi. Tören sonrası Ulusoy’un cenazesi toprağa verilmek üzere Trabzon’un Of ilçesine götürülürken, ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecek.
Yorum Yazın