TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.976
  • Altın 2324.157
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Ümit Özat ve ekibi kimsesiz çocukları ziyaret etti

Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, teknik ekip ve futbolcular kimsesiz çocukların kaldığı sevgi evlerini ziyaret etti. Özat ve ekibinin hediye dağıttığı çocuklar neşeli dakikalar geçirdi.
Ümit Özat ve ekibi kimsesiz çocukları ziyaret etti
ELAZIĞ / İHA - Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, yardımcıları ve futbolcular tam kadro halinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve 0 ile 18 yaş grubunun çocukların kaldığı Sevgi evlerini ziyaret etti. Ziyarette Özat ve futbolcular çocuklara çeşitli oyuncaklarla birlikte imzalı top ve forma hediye etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Özat ve futbolcular onlarla neşeli vakit geçirdi. Futbol toplarını alan bazı çocuklarda sahnede verdikleri poz ve oyunlarla neşeli dakikalar geçirdi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu anlatan Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat; “Allah devletimize de bu ülkeyi yöneten insanlara da zeval vermesin. Her kesimin başa çıkabileceği bir durum değil. Bu çocukların yerinde bizler ve çocuklarımız da olabilirdi. Kulübüme, oyuncularıma ve arkadaşlarıma böylesi önemli bir sosyal sorumluluk projesinde bizlerle beraber oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Çocukların yanına bundan sonra daha sık ziyarete gelmeye çalışacaklarını da ifade eden Özat; “Onları gördük, onlarla kucaklaştık çok mutluyum. İnşallah hepsinin bahtı açık olur. Biz elimizden geldiğince onların yanında olmaya çalışırız "şeklinde konuştu.

Elazığspor’un verdiği destekten dolayı teşekkür eden Çocuk Evleri Site Müdürü Orhan Yavuz; “ Onların ziyareti çocuklarımız için moral ve motivasyon oldu.

Kurumumuzda 0 ile 18 yaş arası çocuklarımız bulunuyor. Bunlardan 0-ile 12 yaş arası karışık, 12 ile 18 yaş arası ise ayrı kalıyor. Devletimiz çocuklarımız için her türlü imkanı sağlıyor. Böyle ziyaretler olunca da çocuklarımızın moralleri yerine geliyor” dedi.
Yorum Yazın