TİC Holding Header
  • USD 32.354
  • EUR 35.154
  • Altın 2307.984
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Üniversite hocasından eylem selfiesi

Eskişehir’de üniversite öğrencileriyle özel güvenlik görevlileri arasında çıkan gerginlik üzerine fakülte içine giren çevik kuvvet polisi ile öğrencilerin arasına giren Öğretim Üyesi Doç. Dr. İncilay Cangöz, olayların büyümesini engelledi.
Üniversite hocasından eylem selfiesi
Fatma Güler - ESKİŞEHİR / İHA - Cangöz, öğrenci ve çevik kuvvet polisleri ile selfie çekmeyi de ihmal etmedi.

Anadolu Üniversitesi'nde bir grup öğrenci ile özel güvenlik personeli arasında ‘Afiş’ asma meselesi yüzünden gerginlik yaşandı. Özel güvenlik görevlileri kanun gereği afişin asılamayacağını ve kaldırılması gerektiğini öğrencilere belirtti. Ancak öğrenciler afişi kaldırmak istemeyince özel güvenlik görevlileri zorla kantine girerek afişleri almak istedi. Bu sırada öğrenciler ile özel güvenlikler arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbede sırasında bir güvenlik görevlisinin dişi kırılırken, iki öğrenci de yaralandı.

Olayların büyümesi sonrasında fakülte içine çevik kuvvet polisleri girdi. Kantin kapısı önünde öğrencilerle polis karşı karşıya geldi. Bu sırada fakültede görev yapan Doç. Dr. İncilay Cangöz isimli hoca, öğrencilerini ikna etme çalışmalarına başladı. Bu sırada Cangöz, emniyet müdürleriyle de görüşerek olayların büyümesini engelledi. Öğrenciler, hocalarının istediği üzerine afişleri kaldırmaya ikna oldu. Ardından gerginliğin sona ermesinden dolayı mutlu olan hoca öğrencileriyle eylem selfiesi yaptı. Polis ekiplerinin anlayışından dolayı da teşekkür eden çevik kuvvet polislerinin önüne geçen hoca, onlarla da selfie yapmayı ihmal etmedi. Ardından grup ve polis dağıldı.
Yorum Yazın