TİC Holding Header
  • USD 32.332
  • EUR 35.072
  • Altın 2295.904
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Üniversite öğrencisinin sır intiharı

Karabük Üniversitesi İngilizce Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi E.U (20) henüz belirlenmeyen bir sebeple kaldığı 5 katlı pansiyonun terasından atlayarak intihar etti.
Üniversite öğrencisinin sır intiharı
İHA - Kaldırıma düşerek ağır yaralanan üniversite öğrencisinin düşme anı bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, düşen öğrencinin yanından hiçbir şey yokmuş gibi geçen insanlar ise dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre, Karabük Üniversitesi İngilizce Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okuyan E.U (20) Fevzi Fırat Caddesi üzerinde kaldığı 5 katlı pansiyonun teras katından henüz nedeni belirlemeyen bir şekilde intihar etti. Sabaha karşı saat 05.19 sıralarında meydana gelen olayda üniversite öğrencisinin yere düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, öğrenci yerde kıvranırken, bir vatandaşın çöp kutusunu karıştırdıktan sonra düşen gencin yanından geçip gitmesi dikkat çekiyor. Yaklaşık 10 dakika karşı kaldırımda yürüyen bir vatandaşın durumu fark etmesi üzerine olay yerinin üst tarafından yerleri süpüren temizlik görevlilerine haber vermesi sonrası durum 112 Acil Servis ekiplerine bildiriliyor. Olay yerine gelen Ambulansla KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan üniversite öğrencisi E.U burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Karabük Emniyet Müdürlüğü ekipleri genç öğrencinin intiharı ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Yorum Yazın