TİC Holding Header
  • USD 32.318
  • EUR 35.121
  • Altın 2292.771
  • BIST 100 8880.09
  • Kurumsal

Ünlü babalar Parents Haziran sayısında buluştu!

Parents Türkiye dergisi Haziran sayısında babalar gününe özel olarak, Arka Sokaklar’ın Hüsnü’sü oyuncu Özgür Ozan’ı, basket sahalarının en başarılı antrenörü Ergin Atman’ı ve gazeteci-yazar Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz’i çocuklarıyla sayfalarına konuk ediyor.
Ünlü babalar Parents Haziran sayısında buluştu!
DERYA ASLAN - Derin Deniz’in sevgi dolu babası Özgür Ozan Ekranlarda son derece sempatik görünen Özgür Ozan acaba nasıl bir baba diye düşünenlere işte cevabı: Oğlu Derin Deniz’den bahsederken gözleri dolan bir baba Özgür Ozan. Oğlunun doğduğu yıl Arka Sokaklar dizisine başladığını söyleyen Özgür Ozan, “Bazen dizinin tekrarları bile bizim yeni bölümlerimizden daha çok izleniyor” diyor.

9 yıldır devam eden dizinin akıbetini kendisi de merakla bekliyor. Nasıl bir baba olduğunu anlatırken “Derin Deniz benim için bir milat. Onu her sabah ben okula bırakıyorum, daha fazla yüzünü görebilmek için okul yolu bile bir fırsat. Arkada oturmasına rağmen onun yüzünü görmek bile bana yetiyor. Okula bıraktığımda hala daha boğazımda bir şey düğümleniyor” diyecek kadar da duygusal bir baba. Umarız Özgür bey ve ailesi her zaman bir arada ve her zaman böyle sevgi dolu kalırlar. Çocuk yetiştirirken uzman desteği aldınız mı sorumuza “Derin belli bir yaş döneminde çok hırçınlaştı, o süreçte destek aldık. Çünkü o hırçınlığın nedenini bilemedik ve çözmek için buna ihtiyaç vardı. Uzmanla görüşmemiz sonucunda o dönem evimizde olan bakıcının Derin üzerindeki olumsuz etkilerini anladık. Bakıcı gittikten sonra Derin yumuşadı. İyi ki bir uzmana danışmışız diyoruz çünkü bu çok önemli bir konuydu.” diyor.

Basket sahalarının en başarılı hocası Ergin Ataman ve aile hayatı Galatasaray Basketbol takımı ve Türk Milli Basketbol takım koçu olan Ergin Ataman, sert mizacı, hırslı yapısı ve kazandığı büyük başarılarla Türk spor tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Bu kadar başarılı bir sporcu ve teknik adam olan Ergin Bey 17 yaşındaki ikiz kızları Ceren ve Gizem ile 5 yaşındaki oğlu Sarp için acaba nasıl bir baba diye sorduk. Ergin beyin eşi Berna hanım “Evhamlı ve fazla korumacı” olarak tanımladı.

Sert mizacı yüzünden insanların kendisinden biraz çekiniyor olabileceklerini söylediğimizde Ergin Ataman, “Ben çocuklarımla çok vıcık vıcık bir ilişki sevmiyorum. Benim tarzım bu. Ben eşime de dışarıda sarılmam. Ama tabii ki öyle bir sert tavrımda yoktur. O daha çok sahada olan bir durum. Saha dışında uyumlu bir insanımdır” diyor.

Eşinin söylediklerine cevap olarak ise; “Korumacıyımdır, çocukların zarar görmemeleri için dikkatli olurum çünkü her şeyi yapmak istiyorlar ama bundan bazen zarar görebiliyorlar. Çok ilgili miyim diye sorarsanız, mesleğimden dolayı çok uzun saatler geçiremiyorum çocuklarımla. Genellikle tatillere birlikte gitmeye çalışıyoruz. Özellikle Sarp doğduktan sonra hep birlikte tatil yapıyoruz ya da dışarıya yemeğe gidiyorsak birlikte olmaya çalışıyoruz. Tabii kızlarım anneleriyle birlikte yaşadıkları için onları daha az görebiliyorum. Kısacası her sabah ve her akşam çocuğuyla beraber olan bir baba değilim. Çocuğuna yemek yediren bir baba değilim, zaten tarz olarak da öyle bir adam değilim” diyor.

Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz ile babalık üzerine… Bir ilişki gurusu olan Mehmet Coşkundeniz aynı zamanda iki güzel kız çocuğu Derin ve Mavi’nin bir tanecik babası. Eski eşi Derya hanımla boşanmalarının ardından yaptığımız bu röportajda, kızlarınıza aşık olduklarında öğüdünüz ne olurdu diye sorduğumuzda “Bir gün gelip de aşık olduklarında onlara sadece “Akışına bırak ve yaşa aşkını” derim. Çünkü aşk engellenebilecek bir şey değildir. Ben sadece eğer aşktan dolayı yaralanırlarsa devreye girerim. O da, bir nebze olsun o yarayı sarabilmek için. Onlar da herkes gibi aşık olacaklar, sevecekler, aşk acısı çekecekler elbet” diyerek tam bir Aşk Doktoru gibi cevap veriyor.

“Anne-baba olmak çocuğun sadece eğitimini, masraflarını sağlamak demek değildir. Sevgi ortamında büyüyen çocukların ileride çok daha başarılı oldukları bir gerçek. Çocuklarınızı sevgi ağıyla örün. Kendi aranızda sorun olsa bile bunu çocuklarınıza yansıtmamaya özen gösterin” diyerek acaba eşiyle boşanması ardından kızlarına karşı hiçbir şeyin değişmeyeceğini mi anlatmak istedi diye düşünmeden edemiyoruz. Mehmet bey ve eski eşi Derya hanımı yeniden bir arada görmek dileğiyle…

Parents Haziran sayısı dopdolu
Babalar gününe özel hazırlanan bu röportajların dışında Parents, Haziran sayısında da dopdolu bir içerikle karşınızda. Karne korkusu, Ramazan’da doğru beslenme, yemek yemeyen çocuklar için beslenme önerileri, mükemmel baba olmak, kadınların korkulu rüyası kanser hakkında bilinmesi gerekenler, yazın çocuklarınızla birlikte yapabileceğiniz 25 aktivite önerisi ve yemek tarifleri Parents Dergisi Haziran sayısında!
Yorum Yazın