TİC Holding Header
  • USD 32.385
  • EUR 35.067
  • Altın 2324.965
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Ünlü tırnak tasarımcısı Marco Nonvicini, Estetik International'da

Tasarladığı tırnak kompozisyonlarıyla dünya çapında ses getiren ve Britney Spears, Jennifer Lopez gibi dünya starlarıyla çalışan, Marco Bonvicini 2. kez Estetik International’a geliyor.
Ünlü tırnak tasarımcısı Marco Nonvicini, Estetik International'da
İSTANBUL / İHA - Bonvicini, #ojesizgezmeyenlerkulubu ile instagram fenomeni haline gelen Ferhan Talib’in tırnaklarını yapacak.

Nail Arts dalında 8 defa dünya birinciliği olan tırnak tasarımcısı Marco Bonvicini, 2. kez Estetik International’a geliyor. Müşterileri arasında Britney Spears, Jennifer Lopez gibi ünlülerinde bulunduğu İtalyan Bonvicini, Estetik International Sağlık Grubu Kozyatağı şubesine gelerek, Nail Arts tasarımı yapacak.

OJESİZGEZMEYENLERKULUBU’NE İTALYAN TASARIM
Instagram’da #Ojesizgezmeyenlerkulubu adıyla yüz binin üzerinde takipçisi bulunan moda bloggerı Ferhan Talib, tırnaklarını Marco Bonvicini’ye teslim edeceği için çok heyecanlı olduğunu ve Nail Arts’ın ülkemizde çok fazla moda olmamasına karşın, yakından takip eden bir kitlenin olduğunu da vurguluyor. Bonvicini’nin Ferhan Talib’in tırnaklarına yapacağı tasarım şimdiden merak ediliyor.

TIRNAKLAR BİRER TUVAL
Bir önceki sene de ülkemize gelerek, Estetik International’da sanatını sergileyen İtalyan Nail Arts sanatçısı, ülkesinde özellikle moda çekimleri ve sanatsal gösterilerde yaptığı tırnak tasarımlarıyla dikkat çekiyor. İtalyan moda çekimlerinin en gözde sanatçısı olan Marco Bonvicini, ufacık alanda, dünyayı anlattığını, tırnakları birer tuval olarak gördüğünü dile getirdi.
Yorum Yazın